Waymo si Jaguar construiesc prima masina fara sofer in intregime electrica din lume

Waymo si Jaguar construiesc prima masina fara sofer in intregime electrica din lume

Waymo si Jaguar anunta un nou parteneriat. Companiile isi unesc fortele pentru a proiecta prima masina fara sofer premium in intregime electrica din lume, construita pentru serviciul de transport al Waymo.

Waymo, divizia pentru masini fara sofer a companiei-mama Alphabet a Google, a anuntat lansarea primei masini fara sofer premium in intregime electrice din lume in parteneriat cu Jaguar, iar aceasta se numeste I-PACE.

Masina a fost construita pentru serviciul de taxi autonom al Waymo si combina stilul Jaguar cu tehnologia Waymo fara sofer. Divizia spune ca modelul electric I-PACE este a alegere normala pentru viitorul mobilitatii, viitor care pune masinile autonome si electrice in prim-plan.

CITESTE SI:  Noul display pentru realitate virtuala al Samsung are de 3,5 ori mai multi pixeli decat Oculus Rift

Este un SUV Jaguar elegant despre care se spune ca este ideal pentru condusul in oras. Capacitatea bateriei nu a fost confirmata de Waymo, dar compania a spus ca poate conduce toata ziua.

Compania intentioneaza sa adauge pana la 20.000 de SUV-uri I-PACE electrice pentru flota sa de taxiuri fara sofer in urmatorii ani, ceea ce va permite conducerea unui numar de calatorii de 1 milion intr-o zi obisnuita, conform diviziei detinute de Alphabet.

CITESTE SI:  Aplicatia Duolingo de invatat limbi straine adauga un curs de mandarina

Astfel, flota va fi in masura sa ofere servicii de taxi fara sofer pentru multe comunitati din Statele Unite. In viitor, calatorii vor putea alege dintr-o gama larga de optiuni care se potrivesc nevoilor lor, in timp ce calatoresc.

Acestia nu trebuie sa stea nemiscati pe bancheta, ei pot chema un I-PACE Jaguar electric care este proiectat pentru a functiona de la distanta, pot lua masa cu amicii si chiar pot trage un pui de somn.

CITESTE SI:  Utilizatorii Android sunt mai loiali decat cei iOS

Waymo va incepe testarea noii masini fara sofer Jaguar I-PACE electrice in flota sa in cursul acestui an. Aceasta spune ca masina Jaguar va incepe in curand sa joace un rol vital cu rol full-time in serviciul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *