fbpx
Viitorul smartphone Lenovo ar putea avea 4TB spatiu de stocare

Viitorul smartphone Lenovo ar putea avea 4TB spatiu de stocare

Daca promourile recente ale Lenovo reprezinta indicii, compania are un nou dispozitiv in maneca care s-ar putea diferentia de restul. Compania a promovat un smartphone cu ecran complet care ar putea avea un raport ecran/suprafata frontala care nu a mai fost vazut pana acum pe piata.

Va fi un smartphone cu ecran complet fara breton. Un promo proaspat de la Lenovo indica faptul ca acest telefon ar putea avea chiar si 4TB de spatiu de stocare. Nu este ceva obisnuit ca smartphone-urile sa aiba 1TB de spatiu de stocare sau mai mult in ziua de azi.

CITESTE SI:  ZTE Blade S6 - smartphone de buget cu Android 5.0 si procesor cu 8 nuclee

256GB este de adesea maximul pe care il puteti primi pe un smartphone de varf, dar unii producatori au atins 1TB, mai exact un producator chinez care a livrat un dispozitiv cu 1TB de spatiu de stocare.

Presedintele Lenovo, Chang Cheng, a promovat anterior natura all-screen (ecran complet) a acestui smartphone, iar acum el a indicat intr-o postare noua pe Weibo ca dispozitivul Lenovo Z5 ar putea avea 4TB de spatiu de stocare.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-urile Google Pixel 2 si Pixel 2 XL sunt oficiale

El a spus anterior ca Z5 va veni cu 4 importante descoperiri tehnologice si ca va integra 18 tehnologii brevetate. Daca acest lucru este corect, acest dispozitiv ar putea fi cu mult inaintea altor smartphone-uri.

Cel mai recent promo al lui Chang Cheng de la Lenovo mentioneaza la ce poate fi util un spatiu de stocare de 4TB. Poate fi folosit pentru a stoca un milion de fotografii, 12.000 filme HD si 15.000 de fisiere de muzica fara pierderi, mentioneaza promoul.

CITESTE SI:  VIDEO: BlackBerry Key2 se prezinta cu camera duala si cu un buton misterios

Indiferent daca este doar o observatie facuta in trecere, fie ca este o sugestie subtila pentru spatiul de stocare imens al smartphone-ului Lenovo, multi vor fi cu siguranta interesati sa afle daca Lenovo va oferi spatiu de stocare de 4TB cu Z5. Se asteapta ca compania va lansa Z5 pe data de 14 iunie in China.