fbpx

Viitoarele smartphone-uri Lenovo cu sistemul de operare Android vor veni cu Android stock

Viitoarele smartphone-uri Lenovo cu sistemul de operare Android vor veni cu Android pur

Lenovo a confirmat ca va abandona interfata de utilizator Vibe Pure UI pentru sistemul de operare Android care exista pe smartphone-urile sale recente in aproape toate pietele. Compania se va indrepta catre o experienta de Android stock.

Producatorii de smartphone-uri de obicei isi trantesc propriile interfete de utilizator in sistemul de operare detinut de Google pentru ca aceste smartphone-uri sa se diferentieze de altele.

Cu toate acestea, exista o comunitate in creste de puristi care prefera sa aiba o experienta de Android stock pe dispozitivul lor. Compania a luat in considerare feedback-ul clientilor sai si a decis sa livreze toate smartphone-urile viitoare cu sistemul de operare Android stock, adica cu sistemul de operare Android original si nealterat cu tot felul de aplicatii.

CITESTE SI:  De ce selfie-urile cu iPhone Xs arata prea bine, probabil

Telefoanele Lenovo au venit anterior cu propria interfata de utilizator a companiei, interfata de utilizator care se numea Vibe Pure UI. Compania din China a confirmat acum care are de gand sa livreze toate viitoarele smartphone-uri cu sistemul de operare Android stock, incepand cu viitorul smartphone K8 Note.

CITESTE SI:  Reteaua de supraveghere cu camere a Chinei localizeaza in 7 minute un reporter

Lenovo K8 Note va fi primul telefon al Lenovo care va fi livrat cu 7.1.1 Nougat stock din cutie. Lenovo spune ca a luat aceasta decizie dupa ce a aflat de la consumatori ce vor acestia.

Compania a vazut trendul consumatorilor care prefera sistemul de operare stock. Tocmai de aceea, compania a decis sa renunte la interfata de utilizator Vibe Pure UI de pe telefoanele lor.

CITESTE SI:  In ce tara lanseaza Google noua boxa inteligenta Nest Mini pentru a concura cu Amazon

Nu va mai exista Vibe Pure UI, iar smartphone-urile Lenovo se vor indrepta catre o experienta Android stock completa. Aceasta este, fara nicio indoiala, o schimbare uriasa pentru Lenovo din perspectiva businessului, iar compania spera ca aceasta schimbare va da roade pe termen lung.

 

Facebook