fbpx

VIDEO: Vortx va sufla vant pe fata ta in timpul jocurilor

VIDEO Vortx va sufla vant pe fata ta in timpul jocurilor

Vortx este ridicol. Este o cutie pe care o asezati pe biroul dv., alaturi pe PC-ul sau laptopul dv., si care sufla vant cald sau rece pe fata dv., in jocuri si in functie de ce se intampla pe ecran. Vantul raspunde dinamic la actiune. Da, Vortx este ridicol, dar si foarte cool.

Daca ati fost vreodata intr-unul dintre acele cinematografe 4D, atunci stiti ca, pe langa vedere si sunet, exista si alte efecte pentru ca experienta sa fie mai realista, cum ar fi vantul suflat inspre tine, apa pulverizata in directia ta si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum e PC-ul Dell G5 Gaming Desktop si ce pret de pornire are

La CES 2018, Whirlwind FX spera sa aduca un pic din acea experienta pe PC. Compania a dezvaluit un dispozitiv care se numeste Vortx si care este practic un dispozitiv pentru jocuri in forma de cutie care sta asezat pe masa si care se conecteaza la PC-ul tau.

De acolo, Vortx este capabil sa-ti sufle vant in fata, fie ca este vorba despre vant cald sau rece. Acest lucru se va schimba in functie de jocul in cauza, iar cea mai buna parte este aceea ca nu este nevoie ca dezvoltatorul jocului sa efectueze niciun fel de munca pentru ca Vortx sa functioneze.

CITESTE SI:  Iata cum poti juca jocul Elder Scrolls pe Twitter

In schimb, algoritmii Environment Experience al dispozitivului Vortx vor putea detecta ce se intampla pe ecran, iar dispozitivul pentru jocuri va reactiona in mod corespunzator, cum ar fi sa sufle vant fierbinte pe fata jucatorului in timp ce acesta se afla in peisajele cu flacari din jocul DOOM, sau vant rece atunci cand jucati o harta de iarna in jocuri precum Overwatch.

CITESTE SI:  Ce serial animat al Nickelodeon este creat cu un motor de joc

Ei bine, daca acest lucru va duce la o experienta mai captivanta ramane la latitudinea voastra, dar pentru cei care sunt interesati si nu-i deranjeaza sa plateasca 120 de dolari pentru a afla, Vortx este disponibil in prezent pentru precomanda si se asteapta ca va fi lansat mai tarziu in acest an.