fbpx

VIDEO: Urmareste noul trailer epic pentru filmul Godzilla: King of the Monsters

Urmareste noul trailer epic pentru filmul Godzilla King of the Monsters

In cadrul San Diego Comic-Con, Warner Bros. si-a prezentat munca nu doar la trei filme, ci si la ultimele transe pentru trei francize diferite: Fantastic Beats, DC si peliculele sale cu monstri.

De asemenea, a prezentat primul trailer pentru viitoarea pelicula “Godzilla: King of the Monsters”, continuarea peliculei Godzilla din 2014 a regizorului Gareth Edwards.

Daca filmele cu monstri sunt genul tau preferat, atunci probabil ca te-ai interesat in legatura cu viitoarea pelicula “Godzilla: King of the Monsters”.

CITESTE SI:  VIDEO: S-a aprobat primul sistem de incarcare wireless adevarat, de la distanta

Vestea buna este ca acum avem o idee cu privire la cum ar putea fi, avand in vedere ca trailerul oficial pentru aceasta pelicula viitoare a fost lansat.

Conform descrierii filmului, “Noua povestea are in vedere eforturile eroice ale agentiei criptozoologice Monarch, in timp ce membrii sai se confrunta cu o multime de monstri de dimensiuni enorme, inclusiv Godzilla care se lupta cu Mothra, Rodan si cu King Ghidorah cu trei capete. Cand aceste super-specii stravechi – considerate a fi simple mituri – se ridica din nou, toate se lupta pentru suprematie, punand in pericol existenta omenirii”.

CITESTE SI:  VIDEO: Walmart testeaza roboti in cateva magazine pentru a scana rafturile

Aceasta este continuarea pentru filmul Godzilla din 2014 care a fost foarte bine primit, asa ca ne imaginam ca exista ceva valva si nerabdare pentru acest film nou al carui trailer il puteti vedea mai jos.

Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda faptului ca va fi o continuare pentru filmul anterior, pelicula noua Godzilla: King of the Monsters va avea o noua distributie de personaje, cum ar fi Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe si asa mai departe.

CITESTE SI:  WhatsApp Business este oficial - un serviciu separat pentru companiile mici

In prezent, filmul Godzilla: King of the Monsters este stabilit pentru o lansare in 2019, asa ca speram ca intre timp acest trailer sa poata sa va mentina entuziasmati pana atunci. Nu mai e foarte mult asteptat.