fbpx
Un Youtuber din Rusia ar putea fi condamnat la inchisoare pentru ca a jucat jocul Pokemon GO

VIDEO: Un Youtuber din Rusia ar putea fi condamnat la inchisoare pentru ca a jucat Pokemon GO

Un YouTuber de 22 de ani din Rusia, fan Pokemon GO, ar putea fi condamnat la pana la 5 ani de inchisoare dupa ce a insultat religia jucand Pokemon GO intr-o biserica.

YouTuber-ul Ruslan Sokolovski si-a folosit in mod regulat video blogul de pe Youtube pentru a comenta despre politica si libertate in Rusia.

Nimeni nu neaga faptul ca Pokemon GO este un joc popular. Au trecut cativa ani pana ce un joc mobil a devenit atat de popular si din pacate i-a facut pe multi oameni sa faca lucruri prostesti.

CITESTE SI:  In China se descarca cele mai multe aplicatii pentru iOS

Ai putea sau nu considera jucatul jocului Pokemon GO intr-o biserica ca fiind ceva stupid, dar Rusia crede ca este nevoie de o condamnare de 5 ani la inchisoare.

Asta il asteapta pe un YouTuber din Rusia pentru ca a jucat jocul Pokemon GO intr-o biserica. Un tanar celebru pe YouTube din Rusia pe nume Sokolovski a fost arestat cu doua luni in urma pentru ca a jucat Pokemon GO intr-o biserica.

CITESTE SI:  De ce vaccinul Rusiei e ridiculizat, pe cand cel al Chinei e minunat

YouTuber-ul a fost arestat pentru ca a incalcat Articolul 282 din Codul Penal al Federatiei Ruse care interzice “incitarea la ura sau la ostilitate, precum si umilirea demnitatii umane”, iar acest lucru se pedepseste cu pana la 5 ani de inchisoare.

Clipul lui video il arata pe YouTuber-ul din Rusia r in fata unei biserici exprimandu-si indoiala ca ar putea fi arestat pentru ca a mers intr-o biserica cu fata lipita de smartphone jucand Pokemon GO. Clipul video inca exista pe YouTube.

CITESTE SI:  Se pare ca Pokemon GO este benefic pentru sanatatea ta mintala

Associated Press titreaza ca YouTuber-ul din Rusia a facut recurs, dar inca este prea devreme ca sa spunem cum vor decurge lucrurile si daca va ajunge la inchisoare.

YouTuber-ul a fost retinut acum doua luni si nu este clar daca va primi o condamnare corespunzatoare la inchisoare care ar putea fi de pana la 5 ani.

https://youtu.be/PfMn1yahGYk