fbpx

VIDEO: Un robot iPad participa la o ceremonie de absolvire a liceului in numele unui eleve spitalizate

Un robot iPad participa la o ceremonie de absolvire a liceului in numele unui eleve spitalizate

Cand o eleva de liceu nu a putut participa la ceremonia de absolvire a liceului, un robot bazat pe iPad i-a permit practic sa-si ia diploma de la distanta. Cynthia Pettway a fost spitalizata saptamana trecuta.

Absolvirea liceului este un moment destul de important din viata elevilor, deoarece asta inseamna ca acestia sunt pregatiti pentru urmatorul pas in viata care destul de des este facultatea.

Acesta este motivul pentru care participarea la ceremonia de absolvire a liceului este un lucru important atat pentru parinti, cat si pentru elevi. Din pacate, in cazul unei eleve de liceu pe nume Cynthia Pettway, acest lucru era aproape sa nu se intample, avand in vedere ca aceasta a fost spitalizata cu o saptamana inainte de ceremonia de absolvire.

CITESTE SI:  Era smartphone-urilor creeaza, aparent, tineri mai nefericiti

Cu toate acestea, datorita unui imprumut acordat de USA Children’s and Women’s Hospital, eleva a reusit sa participe la ceremonia de absolvire a liceului cu ajutorul unui robot iPad controlat de la distanta.

CITESTE SI:  Aspiratorul robot Neato Botvac D7 Connected se integreaza cu casa ta conectata

Vorbind pentru WKRG, Stephanie Maddox de la Mobile County Public School System a spus, “Aceasta a muncit foarte mult pentru a ajunge aici si a fost devastata… Asa ca atunci cand i-am prezentat aceasta idee ei… Ne-a luat ceva timp s-o convingem ca, desi nu poate fi aici fizic, poate fi aici de la distanta… Iar dupa aceea, aceasta a intrat in planul nostru si a fost foarte incantata in legatura cu toata treaba”.

CITESTE SI:  Un spital din Japonia foloseste roboti pentru turele de noapte

In clipul video de mai jos, o puteti vedea pe eleva imbracata in hainele de absolvire pe ecranul iPad-ului robot, in timp ce merge sa-si ia diploma. Potrivit elevei, ceremonia de absolvire a liceului a fost deosebit de importanta pentru ea, deoarece a fost unul dintre putinii membri ai familiei care a calcat pe aceasta scena, asa ca stia ca trebuie sa reuseasca, chiar daca ar insemna sa mearga pe scena cu un robot si un iPad.