fbpx

VIDEO: Un robot DJ debuteaza intr-un club din Praga

Un robot DJ debuteaza intr-un club din Praga

Te-ai gandit vreodata cat de greu este sa fii DJ intr-un club? La suprafata s-ar putea sa para usor sa schimbi melodiile si sa adaugi efecte din cand in cand. Cu toate acestea, este mai mult decat atat, pentru ca trebuie sa alegi melodiile potrivite, sa observi cum raspunde multimea din club, sa creezi stari de anticipare si asa mai departe.

Aceste lucruri i-ar putea coplesi pe unii, dar robotii s-ar putea descurca mai bine aici? Intr-un club din Praga – Clubul de Muzica Karlovy Lazne – un DJ robot a debutat.

CITESTE SI:  Aplicatiile care afiseaza Crimeea ca teritoriu al Rusiei

Dispozitivul in cauza este mai mult sau mai putin asemanator unui cu un brat gigant cu un cleste. Clestele este utilizat pentru a apuca discurile si a le lua dintr-un suport pentru a le pune in echipament, iar un soft invata dispozitivul cum sa aleaga muzica pentru clubul din Praga.

Vorbind cu Reuters, managerul de club Adam Lipsansky, a spus, “Oamenii sunt entuziasmati (in privinta robotului DJ), pentru ca nu au mai vazut asa ceva in Europa si nu sunt sigur daca mai exista ceva similar in lume”.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi aplicatia oficiala Spotify pentru Apple Watch

Cu toate acestea, desi noutatea este fara indoiala un factor urias, unii dintre cei din clubul din Praga nu au fost prea impresionati de acest DJ robot, deoarece, la fel ca in cazul tuturor dispozitivelor, acestuia ii lipsesc starile umane.

Marcia Lopes, in varsta de 24 de ani, o turista din Mexic, a spus “Nu-mi place robotul DJ. Nu reuseste sa-i determine pe oameni sa danseze. Nu exista stari in spatele muzicii. Cand exista o persoana reala, ei stiu cum este distractia”.

CITESTE SI:  Masina electrica chinezeasca Android Automotive care e acum livrata in Europa

Au existat dezbateri in privinta robotilor in anumite joburi si daca acestia ar fi mai bine pregatiti pentru anumite sarcini. Recent, in Australia, o cafenea locala a prezentat un barista robot care iti poate pregati un pahar de cafea de la zero.