fbpx

VIDEO: O reporterita TV confunda coduri de trisat pentru GTA 4 cu coduri militare secrete

O reporterita TV confunda coduri de trisat pentru GTA 4 cu coduri militare secrete

In urma loviturii de stat esuate din Turcia, aceasta reporterita a crezut ca avea in maini niste informatii extrem de importante.

Dar in realitate nu era cazul. Pentru un segment de stiri al unei televiziuni turcesti, reporterita a aratat coduri militare secrete care au fost folosite in timpul evenimentelor din Istambul. In realitate, erau coduri secrete GTA 4 pentru sanatate, arme si armura.

Jocurile video din zilele noastre au evoluat in ceea ce priveste grafica pana in punctul in care nu mai pot fi deosebite de realitate daca nu te uiti de foarte aproape, sau daca nu stii la ce te uiti. Sa dam ca exemplu jocul GTA 4.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 37 - Pentru ce alti oameni de televiziune am stima

Acest lucru a facut ca multe agentii de stiri sa foloseasca secvente din jocuri video si sa sustina ca acestea sunt secvente reale cu militari.

Acestea fiind spuse, se pare ca in Turcia, o reporterita de stiri de la o televiziune locala a crezut in mod eronat ca un carnetel pe care il avea continea coduri militare secrete, cand in realitate reporterita avea in maini un carnetel plin cu coduri de trisat pentru jocul GTA 4 al Rockstar, nume pe care il poti vedea scris clar pe pagina.

CITESTE SI:  De ce Turcia ar putea amenda Google

Potrivit unei traduceri a ceea ce a spus reporterita, “Acesta este modul in care acestia comunica in secret. Chiar daca spune ‘trisari, sanatate si arma, sanatate si armura, vreme, acestea erau lucrurile pe care acestia le-au folosit in lovitura de stat”.

CITESTE SI:  Instagram le permite acum utilizatorilor sa urmareasca hashtag-uri

Presupunem ca numai daca joci jocul GTA 4 sau esti familiarizat cu franciza, ar putea fi la fel de usor sa confunzi codurile secrete cu orice altceva.

Aceasta stire a aparut ca urmare a loviturii de stat militare esuate in Turcia unde reporterita spunea cum credea aceasta ca incercau militarii sa comunice unii cu altii in secret. Dar erau coduri secrete pentru GTA 4.