fbpx
Un numar in crestere de smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt afectate de probleme cu touchscreen-ul

VIDEO: Un numar in crestere de smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt afectate de probleme cu touchscreen-ul

In timp ce iPhone 6 si 6 Plus se apropie de cea de-a doua aniversare, un numar in crestere de utilizatori sustin ca intampina o problema de fabricatie care se prezinta printr-o bara gri care clipaceste in partea de sus a ecranului si un display touchscreen care nu mai raspunde sau care raspunde mai putin la atingere.

Ai un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus si experimentezi ceva probleme cu touchscreen-ul pe smartphone-ul tau? Daca da, afla ca nu esti singur.

CITESTE SI:  Microsoft anunta Lumia 540 Dual-SIM

Se pare ca potrivit catorva stiri recente, exista un numar in crestere de proprietari de iPhone 6 si iPhone 6 Plus care spun ca touchscreen-ul smartphone-ului nu mai raspunde la atingere.

Problemele cu touchscreen-ul nu sunt ceva rar, dar ceea ce este rar este ca aceste probleme par sa apara mai frecvent si par sa afecteze numai proprietarii de iPhone 6 si 6 Plus.

Potrivit stirilor, utilizatorii vad o bara gri care clipaceste in partea de sus a ecranului smartphone-ului care indica ca exista o problema.

CITESTE SI:  Durata de viata a bateriei a lui Galaxy Note 5 este mai mare decat cea a lui Galaxy Note 4

Din pacate, potrivit iFixit, acestia sustin ca nu prea se poate face nimic in legatura cu asta, cu exceptia schimbarii placii de baza a smartphone-ului Apple, inlocuirea Touch IC-urilor pe placa de baza, sau cumpararea unui nou telefon pe de-a intregul.

Daca smartphone-ul tau Apple se afla inca in garantie, vei dori sa-l inlocuiesti imediat. Dupa cum se pare, Apple pare sa fie constienta de aceasta eroare cu touchscreen-ul, dar nu face nimic in legatura cu asta, pentru ca sustin ca nu o “recunosc”.

CITESTE SI:  Un barbat isi schimba numele in "iPhone 7" doar pentru a castiga un iPhone

iFixit recomanda ca utilizatorii sa-si trimita smartphone-urile la un centru de reparatii tert daca vor cu adevarat sa rezolve problema si daca nu vor sa cumpere un nou smartphone cu touchscreen bun.

Acestia au atribuit de asemenea aceasta problema unei erori de design in care cipurile controller pentru touchscreen au fost lipite pe placa de baza a iPhone-ului.