VIDEO: Un nou joc mobil Tekken este anuntat pentru iOS si Android

Un nou joc mobil Tekken este anuntat pentru iOS si Android

Bandai Namco a anuntat un nou joc mobil Tekken pentru iOS si Android care se numeste pur si simplu Tekken. Pre-inregistrarile sunt in prezent disponibile pe site-ul oficial al jocului. Cu cat mai multi oameni se vor inregistra, cu atat jucatorii vor primi mai multe recompense atunci cand aplicatia se va lansa.

Daca esti un fan al francizei Tekken si nu te-ar deranja sa poti juca jocul pe telefonul tau, vei fi incantat sa afli ca cei de la Bandai Namco au anuntat o noua aplicatie mobila Tekken.

CITESTE SI:  Politia din ce oras a folosit tehnologie de recunoastere faciala

Noul joc mobil anuntat pentru iOS si Android va fi disponibil atat pentru gamerii iOS, cat si pentru cei Android, dar se pare ca in acest moment acesta a fost lansat numai in Canada. Potrivit descrierii, “Tekken, cea mai de succes franciza de joc de lupte din lume, a fost adusa pe telefoanele mobile! Alatura-te lui Paul, Kazuya, Xiayou, Law, Panda, Nina si tuturor celorlalti luptatori faimosi pentru a te angaja intr-un sistem profund de lupta care contine tehnici de lupta din toata lumea. Preia rolul lui Dojo Master, colectand, actualizand si luptandu-te cu luptatorii tai preferati din legendara franciza Tekken!”

CITESTE SI:  Clientii din Marea Britanie pot renunta la contractele cu furnizorii de internet daca primesc viteze mici

Vor exista peste 100 de personaje de “colectat” si vor exista de asemenea peste 20 de miscari speciale unice pentru fiecare luptator care pot fi actualizate si deblocate pe parcursul timpului.

Dupa cum era de asteptat, noul joc mobil anuntat pentru iOS si Android se va putea juca si online, asa ca jucatorii se vor putea lupta unii impotriva celorlalti prin internet. Pentru cei pe care nu ii deranjeaza modul single-player, exista de asemenea un mod story care se va extinde in lumea aplicatiei. Noul joc mobil pentru iOS si Android este gratuit de jucat dar, asa cum era de asteptat, vor exista achizitii in-app. Tekken pentru telefoane mobile ar putea merita sa fie luat in considerare.

CITESTE SI:  VIDEO: Inteligenta artificiala poate programa si crea software pe baza unor capturi de ecran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *