fbpx
Un fermier din Kansas prinde cu succes peste folosind drona sa

VIDEO: Un fermier din Kansas prinde cu succes peste folosind drona sa

Un fermier din statul american Kansas s-a filmat recent in timp ce pescuia cu drona sa. Derek Klingenberg, cunoscut drept Fermierul Derek pe canalul sau de Youtube cu peste 58871 de abonati, a mers pe iazul sau privat cu drona sa, spune acesta.

Am vazut drone folosite pentru tot felul de lucruri, cum ar fi fotografie, videografie si eforturi de salvare.

Cu toate acestea, un fermier din Kansas pe nume Derek Klingenberg a decis sa foloseasca drona sa pentru a prinde peste.

CITESTE SI:  VIDEO: O companie din Singapore creeaza un robot de securitate cu o drona incorporata

Aceasta este de fapt o idee destul de buna, avand in vedere ca ii permite pilotului sa stea pe tarm, in timp ce zburatoarea merge catre ape mai adanci. Asadar, a prins fermierul peste?

Se pare ca fermieru din Kansasl a reusit si a avut succes in incercarea sa. Tot ceea ce a avut el era o undita si drona DJI Phantom 2.

Pe baza reactiei sale, s-ar parea ca fermierul din Kansas nu se astepta ca va avea succes. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca a fost o prindere destul de buna.

CITESTE SI:  Un parinte isi urmareste fiica cu o drona

Acestea fiind spuse, fermierul din Kansas nu este prima persoana care a prins peste folosind un dispozitiv ca acesta. Dupa cum au indicat cei de la WIRED, in 2013 a existat un alt pescar care a avut succes in prinderea de peste cu ajutorul unei drone.

Este de fapt o perspectiva destul de interesanta. Nu cu mult timp in urma, un pescar a fost prins incercand sa agate o drona, avand in vedere ca avea impresia ca-i distragea atentia de la pescuitul sau.

CITESTE SI:  La ce ar fi util vehiculul terestru al DJI

Cu toate acestea, acest clip video pare sa dovedeasca ca tehnologia si natura pot coexista impreuna. Pentru prins peste.

In orice caz, daca ai cateva minute de pierdut, urmareste incercarea lui Klingenberg din Kansas de a prinde peste in clipul video de mai jos.