fbpx
Un clip video in slow motion arata cum se deformeaza o minge de tenis dupa o servire la o viteza de 227km/h

VIDEO: Un clip video in slow motion arata cum se deformeaza o minge de tenis dupa o servire la o viteza de 227km/h

O minge de tenis este pufoasa si saritoare si este total perfecta pentru distractie in slow motion. Urmareste cum o racheta loveste mingea la o viteza de 142 de mile pe ora.

Este incredibil. Cu cat redai clipul video in slow motion mai incet, cu atat mingea se deformeaza mai tare. La un moment dat, pare ca mingea a fost absorbita si mancata de vie de racheta.

Acest clip video in slow motion arata cum o minge de tenis se transforma in clatita atunci cand este lovita cu o racheta dupa o servire de 227 de kilometri pe ora.

CITESTE SI:  VIDEO: Acest clip video 8K incarcat pe Youtube este prea fabulos pentru a-l vedea in toata splendoarea lui

In acest moment, un un clip video in slow motion despre tenis merge de minune, avand in vedere ca in aceasta perioada acest sport este pe buzele tuturor.

Ma refer la cei care sunt fani ai acestui sport. Mingile acestui sport sunt destul de robuste, asa ca nu se vor deforma intr-un mod foarte spectaculos.

Cu toate acestea, asta se intampla atunci cand un jucator proiecteaza o mingiuta de tenis cu 227 de kilometri pe ora, iar asta putem vedea doar in clipurile video slow motion.

CITESTE SI:  VIDEO: Vivo ar putea fi primul producator de smartphone-uri care va veni cu un smartphone cu senzor de amprente digitale integrat in display

Aceasta nu este genul de reactie pe care sa o poti vedea cu ochiul liber, iar la televizor acest lucru este imposibil de vazut.

Doar atunci cand urmaresti aceasta faza in slow motion poti vedea cum actioneaza forta bruta asupra mingii. In clipul video in slow motion se poate vedea cum o racheta loveste o mingiuta de tenis care a fost servita cu o viteza de 227 de kilometri pe ora. Este foarte interesant de vazut ce efect are toata acea forta asupra mingii care practic o deformeaza radical.

CITESTE SI:  VIDEO: Un inginer NASA inventeaza cel mai prietenos claxon

Clipul video in slow motion devine mai interesant de vazut pe masura ce este redat mai lent, iar la un moment dat mingea chiar pare ca a fost absorbita de racheta de tenis, asa ca data viitoare cand joci tenis si servesti mingea cu o viteza atat de mare, probabil ca vei stii prin ce trece mingea de tenis.

Sursa: sploid.gizmodo.com