fbpx

VIDEO: Un clip video hilar iti arata cum sa pronunti “Huawei”

Un clip video hilar iti arata cum sa pronunti "Huawei"

Cum pronunti Huawei? Spui “Hu-uei”? Sau Hu-ua-uei? Este posibil ca pronunti gresit numele, iar un nou clip video hilar iti arata cum sa-l pronunti corect.

Cand o companie s-a stabilit mai mult sau mai putin in afara tarii de bastina, exista cateva lucruri care trebuie luate in considerare. Unul dintre ele ar fi spunerea corecta a numelui companiei Huawei, mai ales daca este scris intr-un mod nu foarte simplu.

Acestea fiind spuse, clipul video din partea de jos este destul de interesant. Prin acesta, Scoala Huawei spera sa te ajute sa inveti sa pronunti corect numele companiei. Astfel, profesorul de pronuntie Gordon Friend incearca sa descrie in clipul video cum poate cineva sa spuna corect numele a catorva jucatori de fotbal, in timp ce foloseste cateva unelte ciudate care fac parte din metodologia sa de impartasire a acestor cunostinte.

CITESTE SI:  Microsoft explica cum a ales numele Xbox Series X pentru viitoarea consola de jocuri

Singurul nume de sponsor care se iveste din aceasta lectie este Huawei. Clipul video te va ajuta cu niste incalziri vocale pentru a-ti pregati coardele vocale. Apoi, in clipul video intra in scena niste jucatori de fotbal pentru a te invata sa le pronunti corect numele. Adevarul este ca le-ai spus gresit de prea mult timp. Dand la o parte logo-ul companiei, este dezvaluita pronuntarea fonetica a brandului – “Ua-uei”.

CITESTE SI:  Cum doreste Apple sa-i mentina in alerta pe pasagerii masinilor autonome

Acest clip video pare ca este destinat mai mult pentru cei care locuiesc in Europa decat pentru cei care locuiesc in Statele Unite si exista un motiv bun pentru asta. Domeniul fotbalului din Europa este mult mai mare si mai diversificat decat in Statele Unite. Huawei este un sponsor al Arsenal Football Club din Londra.

CITESTE SI:  De ce Apple va plati 500 de milioane de dolari utilizatorilor de iPhone-uri

Probabil ca va aparea si o versiune a lectiei video destinata pentru Statele Unite, avand in vedere ca Huawei a adus pana acum in America telefoane cu specificatii destul de bune, cum ar fi Huawei Mate 7.

 

Facebook