VIDEO: Un clip video demonstreaza inregistrarea video 4K de pe iPhone 6s Plus

Un clip video demonstreaza inregistrarea video 4K de pe iPhone 6s Plus

Anul trecut, iPhone 6 Plus a avut o caracteristica de camera pe care 6 nu a avut-o: stabilizarea optica de imagine pentru fotografii care ajusteaza in mod automat senzorul camerei pentru a compensa orice tremurat al camerei. Cu iPhone 6s Plus, Apple a adaugat stabilizare optica de imagine pentru clipuri video dar si pentru fotografii.

Pe langa diferenta in dimensiunea displayului, rezolutia si bateria, iPhone 6s si 6s Plus difera si in ceea ce priveste camera.

CITESTE SI:  "Avengers: Endgame" nici nu s-a lansat, dar filmul are un succes urias

Megapixelii ambelor camere raman identici, dar, in acelasi timp, 6s Plus vine cu stabilizare optica a imaginii versus stabilizarea digitala de imagine oferita de iPhone 6s.

Pentru utilizatorul obisnuit, acest lucru s-ar putea sa nu faca diferenta, dar daca ai planuri grandioase pentru clipurile video inregistrate ale smartphone-ului tau Apple, atunci poate 6s Plus ar putea merita luat in considerare.

De fapt, multumita celor de la Giga Tech care au alcatuit un clip video, s-a demonstrat diferenta in calitatea clipurilor video inregistrate.

CITESTE SI:  De ce unele iPhone-uri si iPad-uri Apple ar putea fi interzise in Coreea de Sud

Clipul video arata de asemenea abilitatea smartphone-urilor Apple de a inregistra clipuri video la rezolutie 4K care, potrivit celor de la Giga Tech, pare sa fie mai buna pe iPhone 6s Plus multumita stabilizarii optice a imaginii.

Asta nu inseamna ca iPhone 6s nu poate inregistra clipuri video 4K, doar ca stabilizarea digitala de imagine incorporata a sa nu este la fel de eficienta ca si stabilizarea optica de imagine.

CITESTE SI:  Obama obtine 1 milion de urmaritori pe Twitter in doar 5 ore

Cu toate acestea, daca nu ai planuri sa inregistrezi clipuri 4K, atunci ambele dispozitive par sa fie capabile sa inregistreze foarte bine clipuri full HD.

Atat 6s, cat si iPhone 6s Plus, au fost lansate. Cine nu a fost suficient de rapid are mari sanse sa trebuiasca sa astepte cateva saptamani inainte de a putea intra in posesia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *