fbpx
Un clip video arata un client Apple furios care sfarama diverse produse intr-un magazin

VIDEO: Un clip video arata un client Apple furios care sfarama diverse produse intr-un magazin

Toata lumea uneori se enerveaza pe serviciul de suport clienti, dar acest tip merge prea departe in timpul vizitei sale la un magazin Apple Store din Dijon, Franta.

In aceasta dimineata, clientul Apple furios a intrat in magazin si a inceput sa distruga diverse produse cu o bila din otel de tipul celei folosite in jocul francez classic Petanque.

Cu totii am avut experiente nasoale cu serviciul de clienti si cu totii reactionam in mod diferit. Unii dintre noi inainteaza plangeri, unii dintre noi se retrag din acel serviciu imediat, unii cer sa vorbeasca cu un supervisor, dar in Dijon, Franta, un clip video a iesit la iveala care arata un client Apple foarte furios care se plimba prin magazin si sfarama produse in acel magazin.

CITESTE SI:  De ce dezvoltatorii iOS formeaza independent o uniune pentru App Store

In clipul video de mai jos, poti vedea clientul care pare a fi oarecum calm si care se plimba prin magazinul Apple uitandu-se la diverse produse, cum ar fi iPhone-uri, iPod-uri si MacBook-uri, iar cu o bila de otel in mana, acesta incepe sa dea in ele.

CITESTE SI:  Noul serviciu de streaming de jocuri pentru iPhone-urile si iPad-urile de la Apple

Nu stim sigur ce l-a apucat, se pare ca acesta poate fi auzit vorbind despre drepturile sale de consumator, iar acum acesta este furios pe faptul ca Apple nu i-a manevrat cum trebuie cazul de suport.

Cand paza soseste ca sa-l conduca afara, clientul furios incearca sa fuga, dar este oprit. In cele din urma, a fost nevoie sa fie chemata politia, iar barbatul a fost luat in custodie de politisti.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung raspunde la campania Apple cu "Captured on Galaxy S7"

Cum am spus, cu totii am intalnit inainte servicii de clienti proaste, dar sa mergi intr-un magazin Apple si sa spargi lucruri probabil ca nu este cea mai buna modalitate de a-ti rezolva problemele.

Daca ai cateva minute libere, poti urmari clipurile video de mai jos pentru a vedea ce se intampla in magazinul Apple si in urma acestui lucru.