fbpx
VIDEO: Un clip video arata o randare la 360 de grade a telefonului Google Pixel

VIDEO: Un clip video arata o randare la 360 de grade a telefonului Google Pixel

In trecut, am fost alintati cu randari 3D ale viitorului telefon Google Pixel. Aceste randari au fost recreate pe baza informatiilor oferite, ceea ce insemna ca nu erau randarile oficiale, dar putem presupune ca erau destul de apropiate de realitate.

Daca esti in cautarea a mai multor randari ale viitoarelor telefoane, ai noroc. Intr-o colaborare cu Steve Hemmerstoffer si Android Authority, acestia au reusit sa alcatuiasca un clip video 3D la 360 de grade a telefonului Google Pixel.

CITESTE SI:  Senzorii de amprente digitale vor fi pe mai mult de jumatate dintre smartphone-urile din 2017

Google Pixel are numele de cod “Sailfish” si este produs de HTC. De asemenea, se zvoneste ca este cel mai mic dintre cele doua telefoane Google Pixel la care lucreaza compania americana care detine motorul de cautare, iar celalalt este de asemenea produs de companie si are numele de cod “Marlin”.

Din ceea ce putem spune din acest clip video, arata cam la fel ca clipurile video anterioare 360 de grade pe care le-am vazut.

CITESTE SI:  Acest smartwatch Wear OS poate efectua apeluri cu iPhone-ul acum

Google Pixel are un design foarte curat si elegant cu ceea ce pare sa fie un panou de spate din sticla, sau cel putin jumatate, in care senzorul pentru amprente digitale este amplasat.

De asemenea, pare sa existe o pereche de difuzoare stereo in partea de jos a lui Google Pixel, iar fiecare difuzor este amplasat pe fiecare parte a portului USB-C.

CITESTE SI:  Samsung lanseaza Galaxy Note 8 Enterprise Edition in Statele Unite

In afara de asta, restul designului telefonului este destul de similar cu ceea ce am vazut pana acum, dar daca nu le-ai vazut pe acelea, atunci presupunem ca acest clip video 360 de grade cu Pixel te-ar putea interesa.

Ultima data am auzit ca Google planuieste sa oficializeze aceste telefoane pe data de 4 octombrie, asa ca intra din nou pe site in urmatoarele saptamani pentru mai multe detalii.