fbpx
Un clip video arata cum arata o lupta aeriana intr-un avion cu reactie F-15

VIDEO: Un clip video arata cum arata o lupta aeriana intr-un avion cu reactie F-15

Baza Nationala Aeriana Kingsley este singura unitate de antrenament F-15 C/D din Statele Unite. In aceasta unitate, pilotii trebuie sa indeplineasca niste cerinte foarte riguroase daca vor sa piloteze un F-15.

Sa pilotezi un avion cu reactie F-15 nu este o sarcina usoara, dar sa profiti la maxim de capabilitatile sale si sa supravietuiesti intr-o lupta aeriana este si mai greu.

De obicei, nu ajungi sa vezi multe clipuri video care arata cum arata o lupta aeriana, pilotii din zonele de batalie active rareori au timp sa se filmeze atunci cand acestia sunt in misiune, dar este mult mai usor sa inregistrezi un clip video cu camera o parodie de lupta aeriana in timpul unei misiuni de antrenament.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-ul cu ecran de 144Hz

Acest clip video vine de la singura unitate de antrenament F-15 C/D din Statele Unite localizata la Baza Nationala Aeriana Kingsley.

Aceasta baza mai este denumita si “K-Falls” si chiar si “taramul celor care nu sunt mototoli”, pentru ca pilotii care fac antrenamentele aici trebuie sa tina pasul cu niste cerinte foarte riguroase inainte ca acestia sa-si castige locul in carlinga avionului cu reactie F-15.

CITESTE SI:  Cum recreeaza niste elevi japonezi Hiroshima dupa bomba nucleara

Acum, putem arunca o privire in interiorul unei carlingi Eagle (ceea ce este foarte rar) in acest clip video care a fost filmat in timpul unei misiuni de antrenament intr-o lupta aeriana simulata.

Acesta arata cat de complicate pot deveni lucrurile in timpul unei lupte aeriene, pe langa alte aspecte operationale ale avionului cu reactie.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e poate cel mai avansat aparat pinball din istorie

Poate ca avionul cu reactie F-15 C/D se afla in uz de peste 40 de ani, dar este unul dintre cele mai mortale avioane cu reactie produse vreodata, cu un numar de ore de zbor laudabil, iar, dupa cum arata acest clip video, F-15 inca mai are niste zbor ramas in el.

https://youtu.be/VjRdlaBC17Y