VIDEO: Un clip hilar arata ca smartphone-ul ASUS ROG Phone se incarca pe sine insusi

Un clip hilar arata ca smartphone-ul ASUS ROG Phone se incarca pe sine insusi

Tehnologia acumulatorilor smartphone-urilor a evoluat lent, ceea ce limiteaza puterea de procesare pe care o putem integra intr-un dispozitiv de dimensiuni mici.

Dar daca ar exista o tehnologie magica noua care ar rezolva problemele cu autonomia bateriei? Grafenul? Lithium-air? Nu, raspunsul este smartphone-ul ASUS ROG Phone care pare ca a descoperit “energia infinita“.

La fel cum iPad Pro vine cu un Smart Connector care permite conectarea la accesorii si periferice suplimentare, smartphone-ul ASUS ROG Phone a venit cu un port suplimentar care este separat de portul USB-C care este folosit pentru incarcare.

CITESTE SI:  8 motive pentru care Siri e mai tare ca Google

Portul suplimentar al lui ASUS ROG Phone este de asemenea unul USB-C si se afla pe partea laterala a telefonului. Ideea este ca, datorita pozitiei sale, accesoriile si alte periferice pot fi atasate la telefonul ASUS ROG Phone fara niciun fel de problema.

Cu toate acestea, se pare ca utilizatorii au descoperit ca telefonul se poate incarca pe sine insusi. Aceasta descoperire a fost dezvaluita pe Reddit.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi angajat circa 50 de medici

Se pare ca un utilizator a luat un cablu USB-C la USB-C, a conectat fiecare capat la cate unul dintre porturile USB-C ale smartphone-ului ROG Phone si a dezvaluit ca telefonul se incarca pe sine insusi.

In gluma, acesta spune ca poate ASUS a descoperit accidental energia infinita. Ei bine, acest lucru e imposibil din cauza legii termodinamicii.

Asa ca, in realitate, desi softul recunoaste ca este incarcat, in realitate smartphone-ul ASUS nu se incarca. De asemenea, in clipul video de mai jos incarcat de Android Police, softul pare sa creada ca smartphone-ul este un stick USB.

CITESTE SI:  De ce cred unii ca Google strica browserele Microsoft si Apple, intentionat

Nu suntem siguri daca acesta este un bug, dar poate ca ASUS ar trebui sa rezolve situatia pentru ca duce la confuzie si neintelegeri cu privire la ce poate smartphone-ul ROG Phone si ce nu poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *