fbpx

VIDEO: Un cantaret de heavy-metal decedat va avea un turneu mondial in forma de holograma

Un cantaret de heavy-metal decedat va avea un turneu mondial in forma de holograma

De-a lungul anilor, am pierdut multi cantareti talentati si grozavi, ceea ce inseamna ca cei care sunt fanii lor nu vor mai apuca niciodata sa-i vada cantand, iar cei care sunt prea tineri nu vor intelege niciodata pe deplin ce legende sunt acesti cantareti.

Cu toate acestea, se pare ca in vremurile recente, tehnologia ajuta in a le oferi fanilor ceva. Poate ca va amintiti cum cantaretul decedat Tupac a prestat acum multi ani in urma la festivalul de muzica Coachella ca si holograma si ca existau de asemenea planuri de a organiza un turneu mondial si pentru cantaretul decedat Notorious B.I.G. in forma unei holograme.

CITESTE SI:  Nu toate modelele Samsung Galaxy S10 vor avea suport pentru 5G

Ei bine, cei care sunt fani heavy-metal ar putea primi in curand sansa de a-l urmari pe cantaretul decedat Ronnie James Dio prestand pe scena din nou in forma de holograma intr-un turneu mondial. Acest lucru nu este unul complet inedit, avand in vedere ca forma de holograma a lui Ronnie James Dio a debutat la festivalul Wacken din Germania anul trecut, dar exista acum planuri de a organiza un turneu mondial cu cantareti care au cantat cu el atunci cand traia.

CITESTE SI:  GOG a adus inapoi trei dintre cele mai populare jocuri platformer pe 16 biti ale Disney

In caz ca nu sunteti familiarizati cu Ronnie James Dio, la un moment dat in cariera sa, acesta a fost liderul si cantaretul grupului britanic de heavy-metal Black Sabbath, iar acesta mai tarziu si-a format propria trupa pe care a denumit-o “Dio” impreuna cu fostul tobosar al Black Sabbath, Vinny Appice.

Vorbind pentru Rolling Stone, vaduva lui Ronnie James Dio, Wendy Dio, a spus, “Ronnie vroia mereu sa experimenteze noi idei de scena si era un mare fan Disney. Acestea fiind spuse, suntem siguri ca acesta ne ofera binecuvantarea cu acest proiect de holograme. Acest proiect le ofera fanilor care l-au vazut pe Ronnie cantand o oportunitate de a-l vedea din nou, iar fanii noi care nu au apucat niciodata sa-l vada vor primi sansa de a-l vedea pentru prima data”.

CITESTE SI:  Ce pret are primul procesor de 5GHz al Intel - Core i7-8086K