fbpx

VIDEO: Un baiat de 8 ani a condus pana la McDonald’s dupa ce a invatat cum sa conduca de pe YouTube

Un baiat de 8 ani a condus pana la McDonald's dupa ce a invatat cum sa conduca de pe YouTube

Poate ca esti de parere ca esti un sofer bun. Dar unii sunt nimic pe langa un baiat de 8 ani din statul american Ohio. In weekend, el si sora sa de patru ani au asteptat ca parintii sa adoarma, le-au furat masina, iar apoi au condus pana la McDonald’s.

YouTube este o resursa grozava de unde poti invata tot felul de lucruri: cum sa zugravesti, cum sa gatesti, cum sa aplici machiajul, cum sa construiesti o casa si, desigur, cum sa conduci.

CITESTE SI:  Ferrari isi anunta planurile pentru propria supermasina electrica

Acuma, nu spunem ca toate aceste tutoriale sunt profesioniste (unele dintre ele sunt) si ar trebui sa-ti folosesti propria judecata. Cu toate acestea, se pare ca un tutorial despre cum sa conduci a devenit atat de eficient incat, potrivit unei stiri de WJW-TV (via Gizmodo), un baiat de 8 ani si-a luat sora de 4 ani la o plimbare cu masina pana la McDonald’s dupa ce a invatat cum sa conduca de pe YouTube.

Se pare ca acel baiat a asteptat ca parintii lui sa adoarma, dupa care le-a furat masina iar baiatul a condus pentru a lua ceva de mancare de la McDonald’s. Potrivit stirii, “Politistul Jacob Koehler a spus ca acel copil a condus pana la o distanta de 1,6 kilometri de casa lui cu sora stand in partea din spate a dubei. In acea calatorie, copilul de 8 ani a trecut prin patru intersectii, peste linii de cale ferate si a necesitat de asemenea ca acesta sa faca cateva intoarceri la dreapta si o intoarcere la stanga. Martorii au spus politiei ca acesta s-a supus tuturor legilor care tin de trafic si ca nu a depasit limita de viteza”.

CITESTE SI:  Ce solutie are Tesla pentru masina Model S care a luat foc
CITESTE SI:  O masina Tesla Model S cu Autopilot-ul activat s-a izbit de o masina de politie parcata

Se pare ca nu s-a lasat cu condamnari, avand in vedere ca s-a decis ca in acest caz nu a fost vorba despre neglijarea copiilor. S-a descoperit ca cei doi si-au luat mesele obisnuite dar, potrivit baiatului, acesta vroia cu adevarat un cheeseburger de la McDonald’s, asa ca a condus masina pana la McDonald’s.