fbpx
Un artist japonez foloseste Microsoft Excel pentru a crea opere de arta uimitoare

VIDEO: Un artist japonez foloseste Microsoft Excel pentru a crea opere de arta uimitoare

Inceperea unui nou hobby necesita, de obicei, o investitie serioasa. Atat in timp, cat si in echipament. Dar cand japonezul Tatsuo Horiuchi, in varsta de 77 de ani, s-a pensionat si a vrut sa se apuce de pictura, a trecut la pensule, vopsele si panze scumpe, dar pana la urma japonezul a decis sa foloseasca o aplicatie deja instalata pe calculatorul sau Windows: Microsoft Excel.

Folosirea unui soft in mod corespunzator si pe deplin este o abilitate. De fapt, unii sunt atat de bine pregatiti la anumite softuri, incat pot merge dincolo de ceea ce se asteapta unii oameni in mod normal.

CITESTE SI:  Cum e primul laptop pliabil ThinkPad al Lenovo

De exemplu, am vazut cum aplicatia simpla Paint, care vine impreuna cu Windows, a dus la unele opere de arta care-ti taie respiratia. Cu toate acestea, in Japonia, un japonez pe nume Tatsuo Horiuchi in varsta de 77 de ani a apucat pe un drum destul de neconventional utilizand Microsoft Excel.

In clipul video de mai jos de Great Big Story, il putem vedea pe japonezul Tatsuo Horiuchi impreuna cu niste opere de arta uimitoare care au fost create folosind softul de calcul tabelar, Microsoft Excel.

CITESTE SI:  Compania ce lucreaza la boxa inteligenta cu proiector integrat

Potrivit naratiunii, se pare ca motivul pentru care japonezul a ales Microsoft Excel a fost ca Tatsuo Horiuchi nu a vrut sa plateasca pentru softuri de grafica si, in schimb, a ales sa foloseasca ceea ce avea deja pe calculatorul sau.

Rezultatele finale sunt foarte spectaculoase si, daca n-ati fi stiut cu ce program au fost create operele de arta, ati fi presupus ca a fost folosit un fel de soft profesional, cum ar fi Illustrator, nu Microsoft Excel.

CITESTE SI:  In 2020, 70% din populatia planetei va avea un smartphone

Cu toate acestea, presupunem ca o viziune artistica ajuta, la fel si creativitatea cu care cineva poate gasi modalitati de a veni cu rezultatele dorite folosind instrumentele deja disponibile pentru acea persoana. Daca aveti cateva minute la dispozitie, atunci urmariti mini-documentarul in clipul video de mai jos cu operele de arta create cu Microsoft Excel ale japonezului.