VIDEO: Trailerul pentru sezonul final al serialului “Culisele Puterii” a fost lansat

Trailerul pentru sezonul final al serialului Culisele Puterii a fost lansat

Actorul Kevin Spacey nu va fi implicat in sezonul final al serialului “Culisele Puterii” al Netflix, dupa cum a aratat in mod clar trailerul pentru sezonul final. In ciuda concentrarii atentiei aproape tuturor asupra filmelor de Oscar si asupra miscarii #MeToo, Netflix a dezvaluit trailerul pentru partea de sfarsit a Culisele Puterii.

In urma acuzatiilor de anul trecut despre actorul Kevin Spacey, cu totii aveam impresia ca serialul Netflix – “Culisele Puterii” – era in primejdie, iar la un moment dat parea ca serialul va fi anulat.

CITESTE SI:  Presedintele Nintendo, Satoru Iwata, a trecut in nefiinta

Cu toate acestea, din fericire, nu a fost cazul, deoarece Netflix a decis sa produca sezonul final in care Kevin Spacey nu va fi implicat. Productia serialului a fost reluata la inceputul acestui an, iar acum se pare ca a fost dezvaluit un trailer pentru sezonul final.

Asa cum a promis initial Netflix, partea finala a Culisele Puterii va fi produsa fara Kevin Spacey si o va avea pe actrita Robin Wright in rolul principal (aceasta joaca rolul sotiei personajului lui Kevin Spacey in serial).

CITESTE SI:  Un robot incearca sa se sinucida intrand intr-o fantana

De fapt, bazandu-ne pe ceea ce am vazut in trailer, se pare ca personajul actritei Wright ar putea deveni urmatorul presedinte al Statelor Unite, dar va trebui sa asteptam si sa aflam.

Cat despre modul in care se intentioneaza sa se explice iesirea brusca a lui Kevin Spacey din Culisele Puterii, ei bine, vom afla si asta. Cu toate acestea, dat fiind faptul ca serialul Culisele Puterii s-a asigurat intotdeauna ca personajul actritei Wright are propria sa agenda de urmarit, trecerea la rolul principal nu ar fi cu adevarat surprinzatoare sau jignitoare pentru spectatori.

CITESTE SI:  iOS 11 are un bug ciudat de Calculator

Sezonul final al serialului Culisele Puterii va avea doar 8 episoade fata de sezoanele anterioare care aveau 13. O data de lansare nu a fost inca stabilita pentru sezonul final, dar s-a oferit o estimare vaga despre o lansare in toamna acestui an.