fbpx

VIDEO: Trailerul oficial al filmului Tomb Raider a fost lansat

Trailerul oficial al filmului Tomb Raider a fost lansat

La fel ca in cazul Indiana Jones, intriga filmului Tomb Raider consta in faptul ca Lara Croft porneste in cautarea tatalui sau disparut care este arheolog si care este interpretat de Dominic West.

Dar lucrurile nu decurg conform planului, iar dupa ce ajunge pe o insula izolata, Lara Croft din Tomb Raider trebuie sa-si foloseasca intreaga viclenie si pricepere pentru a supravietui.

Filmul il include, de asemenea, pe Dominic West care il interpreteaza pe Lord Croft, Daniel Wu, Kristen Scott Thomas si Walton Goggins. Filmul, al carui trailer il puteti vedea mai jos, este scris de Geneva Robertson-Dworet si regizat de Roar Uthaug.

CITESTE SI:  Amazon vrea sa fie un rival puternic pentru YouTube

Asadar, stim ca o noua pelicula Tomb Raider este in lucru. Filmul a fost anuntat anul trecut si este o reluare pentru franciza Tomb Raider existenta in care a jucat anterior Angelina Jolie, iar intr-un fel aceasta este menita pentru a se oglindi in franciza de joc video despre care se presupune ca are o Lara Croft mai fragila si vulnerabila.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce reclama hilara a lansat Apple pentru iPhone XR

Posterul oficial al filmului si trailerul au fost lansate ieri, iar vestea buna pentru fanii Tomb Raider este ca trailerul oficial al filmului a fost lansat intre timp pe YouTube.

Trailerul ne ofera niste indicii bune cu privire la ceea ce ar trebui sa ne asteptam de la viitoarea pelicula, iar din ceea ce putem spune, aceasta arata foarte similar cu jocul.

In aceasta va juca Alicia Vikander drept Lara Croft, pe langa Daniel Wu, Walton Goggins si Dominic West. Pana acum, trailerul arata destul de promitator, dar oricum am vazut trailere de film pentru jocuri video care aratau la fel de promitatoare.

CITESTE SI:  De ce Facebook Watch anuleaza seriale

Va reusi Tomb Raider sa aiba succes? Presupunem ca ramane de vazut. Pelicula este in prezent stabilita pentru o lansare pe data de 16 martie 2018, iar daca ai cateva minute libere, poti urmari trailerul Tomb Raider de mai jos.