VIDEO: Trailerul Captain America: Civil War recreat ca si un joc video pe 8 biti

Trailerul Captain America Civil War recreat ca si un joc video pe 8 biti

Captain America: Civil War a fost lansat in salile de cinema din America de Nord saptamana trecuta si te-ai putea gandi ca nu exista niciun motiv sa urmaresti un alt trailer Captain America: Civil War. Ai gresi, pentru ca acum poti vedea trailerul original recreat ca si un joc video retro.

Captain America: Civil War a fost lansat deja in cinema si suntem siguri ca multi dintre voi l-au vazut deja.

Acestea fiind spuse, asta nu inseamna ca trailerul filmului conteaza mai putin. Daca iti plac jocurile video 8-bit, ai putea fi interesat sa urmaresti clipul video de mai jos in care se poate vedea trailerul filmului Captain America: Civil War recreat in 8-bit.

CITESTE SI:  VIDEO: Vortx va sufla vant pe fata ta in timpul jocurilor

Trailerul seamana destul de mult cu actualul trailer al filmului Captain America: Civil War, dar este facut intr-un fel care ne aduce aminte de jocurile video pe 8 biti din trecut cu animatie limitata, grafica pixelata si cu baloane cu text in loc de vorbire.

Exista unele scene care arata un pic prostesti cand sunt puse in formatul pe 8 biti, dar per ansamblu trailerul Captain America: Civil War este inca destul de amuzant.

Filmul in sine a fost lansat saptamana trecuta, iar pana acum a primit in mare parte recenzii pozitive.

Acesta a obtinut un scor de 90% pe Rotten Tomatoes si un scor de 8,5/10 pe IMBD. A adus venituri de aproape 700 de milioane de dolari la scara mondiala si a avut de asemenea a cincea cea mai buna saptamana de deschidere din toate timpurile cu 181,7 milioane de dolari, desi se afla in spatele Avengers care a reusit sa depaseasca 200 de milioane de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce smartphone este folosit in acest gameplay Fortnite pentru Android

In orice caz, cei dintre voi care au cateva minute de pierdut ar face bine sa urmareasca clipul video de mai jos pentru a-l vedea pe Captain America si pe Iron Man in stil jocuri video pe 8 biti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *