VIDEO: Trailerul Captain America: Civil War recreat ca si un joc video pe 8 biti

Trailerul Captain America Civil War recreat ca si un joc video pe 8 biti

Captain America: Civil War a fost lansat in salile de cinema din America de Nord saptamana trecuta si te-ai putea gandi ca nu exista niciun motiv sa urmaresti un alt trailer Captain America: Civil War. Ai gresi, pentru ca acum poti vedea trailerul original recreat ca si un joc video retro.

Captain America: Civil War a fost lansat deja in cinema si suntem siguri ca multi dintre voi l-au vazut deja.

Acestea fiind spuse, asta nu inseamna ca trailerul filmului conteaza mai putin. Daca iti plac jocurile video 8-bit, ai putea fi interesat sa urmaresti clipul video de mai jos in care se poate vedea trailerul filmului Captain America: Civil War recreat in 8-bit.

CITESTE SI:  Pe ce consola va sosi jocul Detective Pikachu

Trailerul seamana destul de mult cu actualul trailer al filmului Captain America: Civil War, dar este facut intr-un fel care ne aduce aminte de jocurile video pe 8 biti din trecut cu animatie limitata, grafica pixelata si cu baloane cu text in loc de vorbire.

CITESTE SI:  Furnizorii de internet din Statele Unite nu mai trebuie sa le spuna utilizatorilor daca FBI-ul ii investigheaza

Exista unele scene care arata un pic prostesti cand sunt puse in formatul pe 8 biti, dar per ansamblu trailerul Captain America: Civil War este inca destul de amuzant.

Filmul in sine a fost lansat saptamana trecuta, iar pana acum a primit in mare parte recenzii pozitive.

Acesta a obtinut un scor de 90% pe Rotten Tomatoes si un scor de 8,5/10 pe IMBD. A adus venituri de aproape 700 de milioane de dolari la scara mondiala si a avut de asemenea a cincea cea mai buna saptamana de deschidere din toate timpurile cu 181,7 milioane de dolari, desi se afla in spatele Avengers care a reusit sa depaseasca 200 de milioane de dolari.

CITESTE SI:  Cat vrea sa plateasca Comcast pentru a prelua 21st Century Fox

In orice caz, cei dintre voi care au cateva minute de pierdut ar face bine sa urmareasca clipul video de mai jos pentru a-l vedea pe Captain America si pe Iron Man in stil jocuri video pe 8 biti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *