VIDEO: Tourism Australia lanseaza un serviciu de selfie-uri gigant pentru a-i atrage pe turisti

Tourism Australia lanseaza un serviciu de selfie-uri gigant pentru a-i atrage pe turisti

Japonia a fost a sasea cea mai mare piata de turisti pentru Australia in 2014, cu mai mult de 320 de mii de vizitatori.

Campania “GIGA Selfie” va ajuta la ridicarea nivelului de conversatie despre Australia in Japonia, avand in vedere ca oamenii isi impartasesc experientele incredibile din vacanta cu prietenii si cu familia de acasa.

Selfie-urile sunt ceva foarte important, avand in vedere ca producatorii de smartphone-uri creeaza smartphone-uri proiectate pentru autoportrete, ceea ce inseamna practic ca aceste telefoane vin cu camere frontale cu multi megapixeli, luminoase si cu unghi larg.

CITESTE SI:  Google ne spune cand se va incheia suportul pentru smartphone-urile Nexus si Pixel

De fapt, unii producatori de camere au incercat de asemenea sa creeze camere compacte pentru iubitorii de selfie-uri.

Practic, portretele sunt uriase si se pare ca Tourism Australia vrea sa valorifice asta. Organizatia a lansat recent un serviciu supradimensionat de selfie-uri denumit GIGA Selfie pentru turisti.

Acesta implica o persoana care sta intr-un loc predeterminat si care activeaza camera printr-o aplicatie de smartphone dedicata.

CITESTE SI:  LG va implementa robotii sai ghizi la aeroportul Incheon din Coreea de Sud

Camera din Australia iti va face o fotografie, ca si cum ar fi un selfie, dar, in acelasi timp, utilizatorii pot descarca un scurt clip video in care camera va face zoom si va afisa peisajul Australiei in spatele tau.

In mod interesant, serviciul din Australia a fost de fapt proiectat pentru turistii japonezi, iar Japonia numara peste 320 000 de vizitatori in 2014.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum iti transformi controlerul de Xbox intr-un volan de curse

Este un experiment interesant, iar primele sanse de a face un GIGA Selfie vor fi in regiunea Queensland de pe Gold Coast, Australia, intre 5 si 6 septembrie.

Daca ti-ar placea sa afli mai multe, poti intra pe site pentru mai multe detalii, dar, cum am spus deja, este pentru turistii japonezi, asa ca va trebui sa traduci pagina pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *