fbpx

VIDEO: Smartphone-ul Ultra Pixel al Google este doar o farsa, farsorul vroia doar un job la Google

Smartphone-ul Ultra Pixel al Google este doar o farsa, farsorul vroia doar un job la Google

YouTuber-ul Breccia este creatorul acestei farse. Acesta a creat o farsa inainte cu PS4 Slim, va mai crea farse si spune ca doar cauta un job de design. Nu este cea mai buna strategie daca ne intrebati pe noi, dar nu si cea mai rea.

Stim ca, pe 4 octombrie, Google va dezvalui noile sale smartphone-uri, Pixel 2 si Pixel 2 XL. Cu toate acestea, se pare ca a existat un zvon recent care indica ca un al treilea smartphone Pixel ar putea fi anuntat, unul care s-ar numi Ultra Pixel.

CITESTE SI:  De ce Microsoft interzice farsele de Ziua Pacalelilor

Avand in vedere ca am auzit zvonuri in trecut care indicau ca Google avea trei smartphone-uri Pixel in lucru, parea ca are logica. Cu toate acestea, dupa cum se pare, s-a confirmat ca smartphone-ul Ultra Pixel este nimic mai mult decat o farsa, sau mai degraba un design destul de elaborat al YouTuber-ului Breccia pentru a incerca sa castige atentia companiei Google asupra muncii sale pentru a-l angaja.

Acest lucru a implicat crearea de materiale care semanau cu un smartphone Google real si care ii determina pe oameni sa creada ca exista un leak si, chiar daca parea legitim, cei de la publicatia Android Police aveau suspiciunile lor care in cele din urma s-au dovedit a fi bine intemeiate.

CITESTE SI:  Asa va arata primul smartphone pliabil al Motorola

Puteti sa urmariti clipul video de mai jos in care il putem vedea pe Breccia cum recunoaste ca totul a fost o farsa si un mesaj catre Google. Desigur, aceasta nu este prima data cand vedem astfel de metode creative prin care oamenii au incercat sa iasa in evidenta pentru a sari in ochii unei companii si pentru a fi angajati, desi nu suntem siguri daca Google a crezut ca trebuie sa se ocupe de atentia nedorita a oamenilor care s-au intrebat daca un smartphone “Ultra Pixel” chiar exista.

CITESTE SI:  Ce bug iOS 13 afecteaza jocurile Fortnite si PUBG

In orice caz, detaliile despre smartphone-urile Pixel 2 si Pixel 2 XL vor fi dezvaluite pe data de 4 octombrie impreuna cu o gramada de alte produse Google, asa ca intrati din nou pe site atunci pentru a primi informatiile oficiale.