fbpx

VIDEO: Samsung spune sa ne asteptam la “lucruri mai mari” de la Galaxy Note 8

Samsung spune sa ne asteptam la lucruri mai mari de la Galaxy Note 8

Samsung pariaza foarte mult pe lansarea smartphone-ului Galaxy Note 8. La fel ca un campion de categoria grea invins care se intoarce in arena pentru a-si recastiga titlul, reputatia companiei Samsung este un pic sifonata, dar toata lumea spera sa o vada castigatoare.

Samsung Galaxy Note 8 va fi anuntat mai tarziu in aceasta luna, iar pana acum leak-urile si zvonurile au fost destul de multe, spunandu-ne tot cu privire la ce trebuie sa ne asteptam in legatura cu viitorul smartphone.

Cu toate acestea, se pare ca asta nu a oprit compania Samsung sa continue sa ne tachineze cu detalii despre noul smartphone Galaxy Note 8. Compania a lansat recent un nou promo video pentru viitorul smartphone Galaxy Note 8 in care Samsung ne spune la ce ar trebui sa ne asteptam.

CITESTE SI:  Robotul Boston Dynamics care poate muta cutii in depozite

Spune ca ar trebui sa ne asteptam la “lucruri mai mari” de la acest smartphone Galaxy Note 8. Nu suntem chiar siguri ce inseamna asta, dar exista sanse foarte mari ca se refera la displayul smartphone-ului, iar ultima data am auzit ca acesta va fi usor mai mare decat cel al smartphone-ului Samsung Galaxy S8+.

CITESTE SI:  Cum incearca unii vanzatori Amazon sa mituiasca clientii in schimbul recenziilor pozitive

Cu toate acestea, promoul pare de asemenea sa indice catre existenta lui S Pen care insoteste de regula un dispozitiv din gama Note. Ar putea insemna ca ne putem astepta la un S Pen mai mare?

La o functionalitate avansata a S Pen pentru Galaxy Note 8? Sau ar putea fi stylus-ul din clipul video Samsung doar o metoda de distragere a atentiei? Oricum ar fi, presupunem ca acest lucru este ceva ce va trebui sa aflam noi insine.

CITESTE SI:  Pentru ce suma ar fi cumparat Apple acest startup de realitate virtuala

Marketing-ul companiei sustine despre smartphone-ul Galaxy Note 8 ca, “La Samsung, noi credem ca ‘nu poti’ este cea mai importanta bariera in calea progresului, asa ca, cu fiecare nou dispozitiv si serviciu, dorim sa gasim modalitati de a te ajuta sa-ti dezlantui potentialul, sa folosesti platforme mai mari pentru exprimarea creativitatii, unelte mai mari pentru a captura momente pretioase si inovatii mai mari pentru a ajuta la aducerea la viata a ideilor tale”.