VIDEO: Samsung raspunde la campania Apple cu “Captured on Galaxy S7”

Samsung raspunde la campania Apple cu Captured on Galaxy S7

Pentru a nu fi depasita de campania Apple “Shot on iPhone”, Samsung a lansat propriul clip video “Captured on Galaxy S7 and Galaxy S7 edge” care demonstreaza capabilitatea de inregistrare video 4K ale celor doua smartphone-uri de varf.

Poate ca ai auzit de campania companiei Apple “Shot on iPhone”. Apple promoveaza recomandarile de fotografie ale iPhone-urilor lor cu aceasta campanie, alege unele dintre cele mai bine imagini care au fost facute cu un iPhone, iar apoi le expune in toata gloria lor.

Samsung a raspuns la aceasta campanie, dar in loc sa foloseasca imagini statice, a ales sa mearga pe clipuri video 4K Ultra HD.

CITESTE SI:  Cat de bine se vinde iPhone Xs Max, comparativ cu iPhone Xs

Samsung a lansat primul clip din campania sa “Captured on Galaxy S7” astazi. Dupa cum indica numele, clipul care este la rezolutie 4K UHD a fost capturat cu Galaxy S7.

Clipul video scurt arata cat de bune sunt smartphone-urile Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge la inregistrare video la rezolutie 4K.

Cateva smartphone-uri high-end ofera aceasta caracteristica acum, dar Samsung a facut imbunatatiri suplimentare la camera sa care le-au oferit smartphone-urilor lor de varf o mana de ajutor in departamentul de imagine.

CITESTE SI:  Apple a vandut iPhone-ul cu numarul 1 miliard

De asemenea, putem vedea demonstrata caracteristica de focalizare instantanee in acest clip video. Este interesant de vazut cum focalizarea se schimba foarte rapid de la prim plan la fundal, iar apoi din nou la prim plan.

Performanta exceptionala a camerei este doar unul dintre motivele pentru care smartphone-urile de varf Samsung Galaxy S7 pentru 2016 ale Samsung se descurca atat de bine, dar este cu siguranta un factor de mare contributie la succesul lor. Asadar, Samsung i-a dat peste bot companiei Apple cu aceasta campanie a companiei sud-coreene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *