fbpx

VIDEO: Samsung Galaxy S8 pare sa reziste unui test de indoire

Samsung Galaxy S8 pare sa reziste unui test de indoire

Samsung Galaxy S8 se va lansa in scurt timp si, desi recenziile acestui smartphone si ale lui Samsung Galaxy S8 Plus au fost in cea mai mare parte pozitive pana acum, unii oameni inca au intrebari in legatura cu cate abuzuri poate suporta telefonul. Din fericire, cei din spatele popularului canal de YouTube, JerryRigEverything, doresc sa zgarie, arda si sa indoaie smartphone-ul lor Galaxy S8.

Cand smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus ale Apple au fost lansate, a existat o controversa cu privire la rezistenta telefonului, pentru ca parea ca putea fi indoit cu usurinta.

CITESTE SI:  De ce primul smartphone pliabil Samsung ar putea costa 2000 de dolari

Utilizatorii spuneau ca telefoanele lor se indoiau prin simplul fapt ca stateau in buzunarele lor. De atunci, testele de indoire au fost ceva obisnuit de fiecare data cand se lansa un nou telefon.

Acestea fiind spuse, cum se descurca smartphone-ul Samsung Galaxy S8 unui asemenea test? Se pare ca Samsung a construit un telefon destul de solid. In clipul video de mai jos postat de JerryRigEverything, acesta supune smartphone-ul Galaxy S8 la mai multe teste care pun rezistenta telefonului incercare.

CITESTE SI:  Galaxy S6 Edge Plus, versiunea mai mare a Galaxy S6 Edge, s-ar putea lansa in urmatoarele saptamani

In secventa in care se incearca indoirea smartphone-ului Samsung Galaxy S8 se pare ca, atunci cand a fost aplicata presiunea, telefonul nu s-a indoit sau crapat la fel de usor cum am vazut la alte telefoane.

De fapt, Samsung Galaxy S8 s-a descurcat destul de bine, iar acest lucru ar putea avea de-a face cu faptul ca telefonul are in partea din spate un panou din sticla care ar putea oferi ceva rezistenta impotriva indoirii.

CITESTE SI:  Cum ii nemultumeste Samsung pe utilizatorii de smartphone-uri de la aceasta companie

Clipul video arata de asemenea ca smartphone-ul Samsung este destul de rezistent cand vine vorba despre zgarieturi si desi nu putem spune chiar ca este rezistent la foc, se pare ca telefonul functioneaza normal chiar si dupa ce displayul sau a fost ars cu bricheta in doua runde a cate 30 de secunde.