fbpx
Samsung Galaxy S7 supravietuieste timp de 45 de minute in masina de spalat

VIDEO: Samsung Galaxy S7 supravietuieste timp de 45 de minute in masina de spalat

Cand vine vorba despre calitatea constructiei, Samsung Galaxy S7 este in mod clar unul dintre cele mai solide telefoane Android.

Una dintre caracteristicile pe care Samsung le-a adus inapoi pentru Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge ar fi capabilitatile sale de rezistenta la apa.

Aceasta a fost o caracteristica care a lipsit de la predecesorul sau si, desi sa ai rezistenta la apa nu mai este o caracteristica super-tare, este un lucru bun de avut si ii ajuta pe utilizatori sa se simta un pic mai in siguranta.

CITESTE SI:  Si masinile de spalat Samsung explodeaza

Acestea fiind spuse, un nou clip video a iesit la iveala in care utilizatorul de Youtube Max Lee a decis sa testeze capabilitatile de rezistenta la apa ale telefonului.

Cum a facut asta, va intrebati? Simplu, prin punerea smartphone-ului in masina de spalat si lasarea acestuia sa fie sifonat pentru urmatoarele 45 de minute.

Acum, atat telefon Samsung Galaxy S7, cat si Galaxy S7 Edge, sunt evaluate IP68, ceea ce inseamna ca sunt capabile sa reziste la scufundarea in apa la o adancime de pana la un metru pentru pana la 30 de minute.

CITESTE SI:  Cum arata primul smartphone pliabil al Oppo

Acest lucru insemna va fi interesant de vazut daca telefonul va supravietui 45 de minute in masina de spalat, sa nu mai mentionam despre chimicalele din detergent, caldura si invartitul, toate aceste ar putea strica dispozitivul.

In mod surprinzator, potrivit clipului video, telefonul Samsung Galaxy S7 a supravietuit in masina de spalat si trebuie sa recunoastem ca a fost un pic mai curat decat inainte sa fie spalat.

CITESTE SI:  Componenta de iPhone pe care Apple o va procura din China

Nu suntem siguri daca exista vreo stricaciune pe termen lung, dar stim ca daca viitoare cand uiti sa-ti scoti telefonul Samsung Galaxy S7 din buzunar inainte sa-ti speli pantalonii in masina de spalat, se pare va supravietui fara nicio problema.