VIDEO: Samsung dezvaluie ecranul 3D urias Cinema LED Screen pentru cinematografe

Samsung dezvaluie ecranul 3D urias Cinema LED Screen pentru cinematografe

Anul trecut, Samsung si-a prezentat Cinema LED Screen, un ecran urias cu o diagonala de 10,3 metri care poate fi folosit in cinematografe in locul sistemelor traditionale de proiectie. Dar compania a venit acum cu ceva si mai bun.

Samsung a lansat Cinema LED Screen pentru cinematografe anul trecut. Compania a sustinut in mod constant ca acest produs depaseste limitele proiectoarelor de film traditionale din cinematografe cu rezolutia sa de 4090 x 2160 pixeli, o rezolutie HDR reala si o imagine vizuala nedistorsionata.

CITESTE SI:  41% dintre adultii din Statele Unite au fost hartuiti online

Daca credeti ca asta este suficient, mai ganditi-va, deoarece compania a prezentat acum un Cinema LED Screen 3D. Samsung spune ca acesta este primul ecran cinematografic de acest gen din lume.

Compania si-a incorporat adevarata tehnologie 3D in ecranul Cinema LED Screen existent. Samsung afirma ca prioritatea numarul unu in timpul dezvoltarii a fost ca cea mai buna rezolutie a Cinema LED Screen ar trebui mentinuta si la fel si aceeasi luminozitate a ecranului original.

CITESTE SI:  VIDEO: Echipa de volei a Japoniei se antreneaza cu roboti

Compania Samsung sustine ca noul sau produs ofera aceeasi luminozitate ca cea a Cinema LED Screen chiar si atunci cand ochelarii 3D sunt purtati. Nu a fost un obiectiv usor pentru companie, dar a reusit sa creeze produsul in mai putin de un an de la lansarea originalului ecran.

Unii oameni reclama ameteli si dureri de cap atunci cand vizioneaza continut 3D, dar Samsung spune ca a avut grija si de asta, deoarece multi dintre factorii de declansare, cu exceptia celor din continutul propriu-zis, au fost eliminati.

CITESTE SI:  eBay iti permite sa cauti obiecte folosind imagini in loc de cuvinte

Cinema LED Screen al Samsung a fost deja adoptat in cinematografele din Europa, Tailanda si China. Compania va anunta in curand cand vor incepe cinematografele sa-si instaleze ecranul 3D. Trebuie sa ne intrebam cand va ajunge acest ecran 3D si in cinematografele de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *