fbpx

VIDEO: Rovio s-a intors cu Angry Birds Evolution – jocul are un aspect care dezamageste

Rovio s-a intors cu un nou joc denumit Angry Birds Evolution - jocul are un aspect care dezamageste

Cei de la Rovio Entertainment s-au pastrat destul de ocupati. Inca entuziasmati dupa lansarea de luna trecuta a jocului Battle Bay, cei de la Rovio s-au tinut de cuvant si au lansat un nou titlu al francizei Angry Birds care se numeste Angry Birds Evolution. Daca te asteptai la ceva palpitant si nou, ei bine, avem vesti proaste. Jocul este oarecum similar cu titlurile anterioare, ceea ce este dezamagitor.

Daca am spune ca franciza Angry Birds a Rovio s-a cam invechit, ar fi o afirmatie destul de adevarata. Desi jocul a fost extrem de popular in trecut si a demonstrat capabilitatile smartphone-urilor si potentialul lor de gaming, in ziua de azi nu mai este ceea ce obisnuia sa fie odata, desi asta nu a oprit Rovio sa lanseze noi titluri si sa profite de pe urma francizei.

CITESTE SI:  Data de lansare a Super Mario Bros. Encyclopedia a fost confirmata pentru Statele Unite

De fapt, Rovio s-a intors cu un alt titlu Angry Birds, dar de aceasta data cu unul care se numeste “Angry Birds Evolution”. Este un in joc care jucatorii trebuie sa colecteze peste 100 de pasari diferite pe care le pot folosi pentru a-si transforma pasarile preferate cu scopul de a-i ajuta in lupta impotriva porcilor.

CITESTE SI:  VIDEO: League of Legends are un clip K-Pop spectaculos

Jocul in sine al Rovio pare sa fie gratuit si, da, te poti astepta de asemenea sa gasesti achizitiile in-app obisnuite care ii vor ajuta pe jucatori sa avanseze prin joc. Trebuie sa recunoastem ca in ceea ce priveste gameplay-ul, judecand dupa clipul video de mai jos, titlul pare sa fie destul de distractiv si este o abordare noua a francizei Angry Birds a Rovio, ceva ce compania a incercat inca de atunci cand au incetat sa produca jocuri Angry Birds in stilul celor originale care le-a facut foarte faimoase.

CITESTE SI:  Cum e noul joc Angry Birds in AR al Rovio

Titlul Angry Birds al Rovio este disponibil pentru download pe iTunes App Store si Google Play, asa ca intra pe unul dintre aceste doua magazine de aplicatii online pentru a descarca jocul.