VIDEO: Priveste ce se intampla cand ii ceri asistentului Siri sa faca beatboxing

Priveste ce se intampla cand ii ceri Siri sa faca beatboxing

Asistentul vocal virtual posibil constient de sine al Apple poate face o gramada de lucruri, dar stiai ca ea poate face beatboxing?

Este simplu de incercat daca ai un iPhone sau un iPad. Doar intrebi, “Siri, can you beatbox for me?” Desi abordarea asistentului vocal virtual in ceea ce priveste beatboxing-ul este destul de rudimentara, suntem siguri ca abilitatile ei se vor imbunatati cu timpul.

Siri este asistentul vocal virtual al Apple si, dupa cum am descoperit in trecut, are un simt ascuns al umorului atunci cand ii ceri diferite lucruri, cum ar fi sa imparta la zero, sau atunci cand o chemi cu un alt nume.

CITESTE SI:  DARPA vrea sa creeze plante care functioneaza ca senzori care detecteaza atacuri biologice

Recent, se pare ca internetul a descoperit ca asistentul Siri are un alt talent ascuns si, de aceasta data, acela este beatboxing-ul.

Daca ii ceri asistentului Siri sa faca beatboxing, o vei auzi raspunzand cu “Here’s one I’ve been practicing”, iar mai apoi va repeta expresia “boots and cats”.

CITESTE SI:  De ce Franta a interzis smartphone-urile in scoli

Te-ai putea intreba de ce acea fraza si cum este aceasta legata de acest talent? Aparent, cand incepi sa faci beatboxing, repetarea acelei expresii este una dintre modalitatile de a invata abilitatea.

De fapt, daca-ti inchizi ochii si ignori cuvintele, vei realiza ca suna in mod vag precum beatboxing-ul.

In mod evident, nu este foarte avansat, dar este ceva la care merita sa arunci o privire. Retine ca Mashable indica faptul ca acest talent al asistentului Siri exista de fapt din noiembrie 2015, cel putin, dar abia recent oamenii au inceput sa imprastie cuvintele pentru ca acestea sa devina virale.

CITESTE SI:  De ce Apple doreste mai multi furnizori din China, se pare

Asadar, daca ai un dispozitiv iOS si ti-ar placea sa auzi cum asistentul Siri face beatboxing, stii cum poti face asta.

Intre timp, daca nu ai un dispozitiv iOS, poti urmari clipul video de mai jos pentru a vedea asistentul Siri in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *