VIDEO: Priveste ce se intampla cand ii ceri asistentului Siri sa faca beatboxing

Priveste ce se intampla cand ii ceri Siri sa faca beatboxing

Asistentul vocal virtual posibil constient de sine al Apple poate face o gramada de lucruri, dar stiai ca ea poate face beatboxing?

Este simplu de incercat daca ai un iPhone sau un iPad. Doar intrebi, “Siri, can you beatbox for me?” Desi abordarea asistentului vocal virtual in ceea ce priveste beatboxing-ul este destul de rudimentara, suntem siguri ca abilitatile ei se vor imbunatati cu timpul.

Siri este asistentul vocal virtual al Apple si, dupa cum am descoperit in trecut, are un simt ascuns al umorului atunci cand ii ceri diferite lucruri, cum ar fi sa imparta la zero, sau atunci cand o chemi cu un alt nume.

Citeste si:  VIDEO: Un clip video in slow motion arata cum se deformeaza o minge de tenis dupa o servire la o viteza de 227km/h

Recent, se pare ca internetul a descoperit ca asistentul Siri are un alt talent ascuns si, de aceasta data, acela este beatboxing-ul.

Daca ii ceri asistentului Siri sa faca beatboxing, o vei auzi raspunzand cu “Here’s one I’ve been practicing”, iar mai apoi va repeta expresia “boots and cats”.

Te-ai putea intreba de ce acea fraza si cum este aceasta legata de acest talent? Aparent, cand incepi sa faci beatboxing, repetarea acelei expresii este una dintre modalitatile de a invata abilitatea.

Citeste si:  Ar putea fi urmatorul iPhone un telefon pliabil?

De fapt, daca-ti inchizi ochii si ignori cuvintele, vei realiza ca suna in mod vag precum beatboxing-ul.

In mod evident, nu este foarte avansat, dar este ceva la care merita sa arunci o privire. Retine ca Mashable indica faptul ca acest talent al asistentului Siri exista de fapt din noiembrie 2015, cel putin, dar abia recent oamenii au inceput sa imprastie cuvintele pentru ca acestea sa devina virale.

Asadar, daca ai un dispozitiv iOS si ti-ar placea sa auzi cum asistentul Siri face beatboxing, stii cum poti face asta.

Citeste si:  VIDEO: O universitate va folosi VR pentru ca studentii online sa se simta mai putin izolati

Intre timp, daca nu ai un dispozitiv iOS, poti urmari clipul video de mai jos pentru a vedea asistentul Siri in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *