VIDEO: Primul Apple Watch rotund din lume creat cu o metoda nebuneasca

Primul Apple Watch rotund din lume creat cu o metoda nebuneasca

Pentru multi oameni, Apple Watch este unul dintre cele mai frumoase ceasuri inteligente care exista, dar nu are o forma rotunda precum originalul Apple Watch Circa 1995.

Daca esti un membru al uneia dintre acele gasti “de ce nu este Watch rotund”, avem ceva care ar putea sa te intereseze. Nebunii de la Peripatetic Pandas au creat cu succes (asa ne place sa credem) un Apple Watch rotund. Buna treaba!

Pana la anuntul lui smartwatch-ului, multi credeau ca Apple se va distanta de majoritatea producatorilor de smartwatch-uri si ca va lansa un smartwatch rotund. S-a dovedit ca nu e asa, avand in vedere ca ceasul inteligent a fost lansat cu un design patratos care nu arata prea rau.

CITESTE SI:  Apple i-a permis companiei Uber sa-ti inregistreze ecranul iPhone-ului, se pare

Fara doar si poate, acesta este unul dintre cele mai frumoase smartwatch-uri de pe piata, chiar daca nu are un design rotund. De fapt, un design rotund nu ar avea sens din cauza interfetei bazate pe liste. Cu toate acestea, farsorii din spatele canalului de Youtube Peripatetic Pandas s-au gandit ca ar fi tare sa faca un Apple Watch cu design patratos sa fie rotund.

Probabil nu le placea forma patratoasa si s-au gandit ei ca ar fi bine sa-l mai rotunjeasca. Bineinteles, folosind o metoda cat se poate de nebuneasca. Tipii astia au rezolvat si problema obiectivului camerei lui iPhone 6 care iesea in relief. Pentru acest ceas inteligent au gasit o metoda la fel de ingenioasa.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum sunt robotii de parcare de masini de la un aeroport din Franta

Au luat un polizor si s-au apucat sa-i rotunjeasca colturile lui Apple Watch. Din fericire, dispozitivul inca functioneaza dupa acest tratament dur, dar vestea proasta este ca aceasta metoda iti va anula garantia. Rezultatul? Apple Watch este complet masacrat dar macar are  o forma de cerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *