fbpx
Primele imagini din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor

VIDEO: Primele imagini din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor

Fanii serialului Urzeala Tronurilor au fost rasfatati cu primele imagini din urmatorul sezon care va fi cel final. HBO a lansat un promo care consta in secvente din sezonul 8.

Este prezentata secventa in care Jon Snow o imbratiseaza pe Sansa Stark acolo unde a inceput totul, la Winterfell. Cu toate acestea, imbratisarea este diferita de cea din sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, pentru ca fanii cu ochi ageri au sesizat diferente, si anume ca Sansa Stark era un pic nervoasa.

Cine stie, poate ca Jon Snow a adus cu el un personaj nedorit. Se pare ca asta e tot ceea ce primesc fanii, pana la lansarea trailerului de durata completa. Fanii mai trebuie sa astepte pana in 2019 pentru a vedea sezonul 8 din Urzeala Tronurilor.

CITESTE SI:  VIDEO: Un nou promo "Star Wars: The Last Jedi" a fost lansat

Serialul Urzeala Tronurilor este, fara indoiala, unul dintre cele mai populare seriale de pe planeta, iar milioane de fani de pe glob asteapta cu nerabdare sa vada ce mai urmeaza.

HBO inca nu a confirmat precis cand va fi difuzata prima parte a sezonului 8, dar a oferit niste imagini intr-un promo video.

CITESTE SI:  Jihadul asupra televiziunilor din Romania

Va trebui sa te uiti foarte atent la clipul video de mai jos pentru a vedea totul foarte bine. Acesta include secvente din sezonul cel mai recent, pe langa o scena nevazuta anterior din sezonul 8 al serialului in care il putem vedea pe Jon Snow cum o imbratiseaza pe Sansa Stark.

Desi unora li s-ar parea o secventa veche care subliniaza reuniunea lor de la Castle Black, aceasta este practic o noua secventa din noile episoade care arata ca cei doi se vor uni la Winterfell.

CITESTE SI:  VIDEO: iMac Retina 5K vs. tun anti-tanc, rezultatele sunt cele asteptate

Daca ai urmarit sezonul precedent al serialului Urzeala Tronurilor, cel putin poti sta linistit stiind ca Jon Snow se intoarce la Winterfell. HBO nu a confirmat pana acum cand va difuza exact episoadele finale din serialul Urzeala Tronurilor.

Dar stim ca cele 6 episoade finale vor fi difuzate in prima jumatate a anului viitor. Fanii cu siguranta abia asteapta sa soseasca noile episoade ale serialului Urzeala Tronurilor.

https://youtu.be/ouA24T1Tz-Y