VIDEO: Pentru ce ia Samsung la misto Apple in noile reclame pentru Galaxy S9

Pentru ce ia Samsung la misto Apple in noile reclame pentru Galaxy S9

Nimeni nu ia mai bine la misto deficientele iPhone-ului ca rivalul principal al companiei Apple – Samsung. In decursul anilor, reclamele companiei din Coreea de Sud au subliniat inferioritatea companiei Apple in fata smartphone-urilor Samsung Galaxy, cu scopul de a castiga fanii loiali ai iPhone-ului care sunt descrisi adesea ca fiind niste oameni rataciti care stau la rand in fata Apple Store-urilor pentru noile dispozitive aparute de la aceasta companie din Cupertino. 

Samsung are obiceiul de a lua la misto cel mai mare rival al sau – Apple – in reclamele sale. Compania sud-coreeana s-a intors cu o noua serie de reclame prin care ia compania din Cupertino la misto, de data aceasta pentru Galaxy S9.

CITESTE SI:  Primele jocuri de smartphone Nintendo vor fi disponibile in mod gratuit

Noile reclame video ale Samsung pentru Galaxy S9 iau in deradere lipsa jack-ului audio de 3,5mm de pe iPhone X, dar si camera lui. Samsung a publicat trei noi reclame online pentru Galaxy S9 care se numesc Dongle, Fast Charger si Camera.

Fiecare clip video arata un angajat Apple Store in conversatie cu un client, fiecare incercand sa compare favorabil iPhone-ul cu Samsung Galaxy S9. In clipul video intitulat Dongle, clientul il intreaba pe angajat daca isi va putea folosi castile cu fir cu iPhone X.

Clientului i se spune ca va fi necesar un adaptor (care vine introdus in portul Lightning de incarcare), iar atunci cand clientul intreaba daca isi va putea incarca iPhone-ul in acelasi timp, Geniul de la Apple ii spune ca va fi nevoie de inca un adaptor pentru asta.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret vor avea tenisii care se strang singuri la siret ai Puma

Celelalte reclame la misto pentru Galaxy S9 se bazeaza pe acelasi format. Reclama intitulata Fast Charger prezinta o clienta care intreaba un angajat Apple daca iPhone X vine cu un incarcator rapid, asa cum vine si Samsung Galaxy S9.

Geniul ii spune clientei derutate ca va trebui sa cumpere un cablu USB-C la Lightning, dar si un adaptor de energie pentru incarcare rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *