fbpx

VIDEO: Opreste-te si urmareste acest clip superb cu o macheta iPhone 8

Opreste-te si urmareste acest clip superb cu o macheta iPhone 8

Nu exista alt smartphone ca cel Apple cand vine vorba despre zvonuri si leak-uri, iar acelasi lucru se aplica si pentru iPhone 8 din acest an. Telefonul a aparut in mai multe articole decat a aparut oricare alt smartphone, iar asta pentru ca iPhone 8 va fi primul smartphone Apple care va avea un nou design din 2014 incoace.

iPhone 8 inca nu a fost lansat oficial, sa nu mai spunem dezvaluit, dar se pare ca, multumita diverselor leak-uri care au aparut pe internet, s-au oferit suficiente date pentru unitatile macheta pentru a fi alcatuite, dintre care una a ajuns in posesia YouTuber-ului Marques Brownlee, multumita leakster-ului Sonny Dickson.

CITESTE SI:  Apple primeste aprobarea de la California DMV pentru a testa masini fara sofer

In clipul video de mai jos, Brownlee practic ne ofera un mic tur al viitorului iPhone 8 cu impresiile lui despre acest telefon. Desigur, ar trebui sa mentionam ca acesta nu este in niciun caz smartphone-ul iPhone 8 real, ci mai degraba o macheta a acestuia bazata pe diverse surse, desi trebuie sa recunoastem ca zvonurile au fost destul de consistente, asa ca nu am fi surprinsi daca unitatea finala ar arata exact asa.

CITESTE SI:  ZTE Nubia Z9 Max si ZTE Nubia Z9 mini au fost anuntate oficial

Schema de culori a acestei machete  de iPhone 8 din acest clip video este interesanta pentru ca un raport mai timpuriu a indicat ca nu va exista o optiune cu margini albe si poate ca acesta este un lucru bun pentru ca nu prea ne place asa, sa nu mai spunem ca ne aduce un pic aminte de telefoanele create de HTC sau, dupa cum indica Brownlee, ne aduce usor aminte de smartphone-ul Essential al lui Andy Rubin.

Brownlee mai declara ca, bazandu-se pe aceasta macheta de iPhone 8 din acest clip video, acesta pare sa aiba un display mai mare, dar multumita designului cu margini subtiri, i s-a permis companiei Apple sa-l integreze intr-un corp mai mic, lucru care cam rezolva problema modelelor iPhone Plus care a constat in faptul ca unii utilizatori vor ecrane mai mari, dar nu si un telefon mare. In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie deocamdata, dar ce credeti voi despre asta?

CITESTE SI:  Pokemon GO a adus, se pare, venituri de 200 de milioane de dolari in prima luna