O masina Range Rover a urcat 999 de trepte pe o panta de 45 de grade in China

VIDEO: O masina Range Rover a urcat 999 de trepte pe o panta de 45 de grade in China

Online

O masina hibrida Range Rover Sport a reusit sa urce pe niste trepte catre “Rai” si a devenit primul autovehicul off-road care a urcat cele 999 de trepte de 45 de grade ale uneia dintre cele mai respectate repere nationale ale Chinei, Muntele Tianmen.

Una dintre caracteristicile definitorii ale masinilor Land Rover este capacitatea de a circula pe teren accidentat. Asta inseamna ca acestea vin de obicei cu anumite caracteristici care determina ca acestea sa fie potrivite pentru un astfel de teren, iar cea mai recenta cascadorie a companiei prin care a aratat abilitatile masinii sale a avut loc in China, iar cascadoria pe treptele la 45 de grade a fost numita “Provocarea Dragonului”.

CITESTE SI:  China vrea o nava spatiala alimentata de energie nucleara

Practic, ceea ce pare sa implice aceasta cascadorie este o masina Range Rover Sport PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) care urca pana la 999 de trepte din Muntele Tianmen din China. Masina incearca sa ajunga in varful care este cunoscut ca “Poarta Raiului”.

Avand in vedere cat de inguste sunt treptele din China, asta inseamna ca Range Rover poate merge doar intr-o singura directie – adica in sus – si ca orice alta directie ar inseamna un accident foarte grav.

Masina Range Rover a fost condusa pe treptele la 45 de grade din China de soferul profesionist Ho-Ping Tung, iar aceasta a fost condusa pe o panta de 45 de grade. Intreg urcusul a durat 22 de minute si 41 de secunde, dar totul a fost concentrat in 6 minute.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

In mod evident, autoturismul ajunge in varf, altfel ne-am indoi ca Land Rover ar lansa acest clip video din China pentru public, dar asta nu inseamna ca nu este deloc terifiant sa-l privim.

In orice caz, daca aveti la dispozitie 6 minute, atunci poate ati dori sa urmariti clipul video de mai jos pentru a vedea masina Range Rover urcand 999 de trepte la 45 de grade in China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *