fbpx

VIDEO: O masina fara sofer Waymo a avut un accident, dar nu aceasta a fost de vina

O masina fara sofer Waymo a avut un accident, dar nu aceasta a fost de vina

O masina fara sofer operata de Waymo a fost implicata intr-un accident in Arizona, Statele Unite, vineri dupa-amiaza. Un clip video a aratat avarii majore la masina fara sofer Waymo, precum si la un sedan argintiu.

Potrivit politiei, un sedan Honda – care calatorea spre Chandler Boulevard – a trebuit sa devieze pentru a evita lovirea unui autovehicul care calatorea spre Los Feliz Drive. Avand in vedere ca sedanul Honda a deviat de la traseu, acesta a continuat sa circule si a lovit masina fara sofer a Waymo.

CITESTE SI:  Carei persoane i-a fost ridicata interdictia pe Twitch de catre armata SUA

Pana acum, unii dintre voi ati auzit ca o masina fara sofer a Uber a lovit un pieton in Arizona acum cateva luni in urma, pieton care a murit la nu prea mult timp de la accident.

De atunci, Uber si-a suspendat testele autonome de conducere, deoarece efectueaza o investigatie asupra accidentului. Exista inca multe lucruri care trebuie savarsite pentru a ne asigura ca masinile autonome sunt complet sigure pe drumurile publice, insa incidente vor avea loc.

CITESTE SI:  Ce functii uimitoare ar putea avea viitoarele casti de varf on-ear Apple

Unul dintre autoturismele fara sofer ale Waymo a fost implicat recent intr-un accident tot in Arizona, Statele Unite. Agentiile locale de stiri declara ca unul dintre autoturismele fara sofer ale Waymo a fost implicat intr-un accident in Chandler, Arizona, saptamana trecuta.

Din fericire, nu a fost un incident fatal, dar au fost raportate cateva rani minore la fata locului. Politia orasului a declarat ca autoturismul Waymo era in modul autonom in momentul in care a avut loc accidentul si ca a existat un sofer de siguranta la volan, dar masina nu a fost considerata ca fiind cea responsabila, ceea ce inseamna ca accidentul a fost cauzat de un alt autovehicul.

CITESTE SI:  VIDEO: Sony arata tehnologia sa SteadyShot intr-un clip video

Un purtator de cuvant al Waymo a declarat ca masina sa fara sofer a fost lovita atunci cand o alta masina care circula pe o banda din sens opus a virat spre mediana. Compania Waymo a postat, de asemenea, un clip scurt al accidentului care a fost capturat de camerele de bord ale autovehiculului.