VIDEO: O imagine concept a lui Samsung Galaxy Note 8 arata uluitor

O imagine concept a lui Samsung Galaxy Note 8 arata uluitor

Smartphone-urile Galaxy S8 si Galaxy S8+ au fost acum ceva timp lansate si se pare ca telefoanele sunt deja pe cale sa aiba un mare succes. In a doua jumatate a anului 2017, Samsung isi va actualiza gama Note cu noul Galaxy Note 8. Daca Galaxy Note 8 va arata ca acesta, atunci proprietarii de S8 si S8+ ar trebui sa se pregateasca pentru a fi foarte gelosi.

Trebuie sa recunoastem ca Samsung a facut o treaba fantastica cu Galaxy S8, iar aici ne referim la design. Displayul curbat si marginile curbate i-au permis companiei sa creeze un telefon care aproape ca era tot numai un display.

Asadar, intrebarea este: va putea Samsung sa se autodepaseasca si mai mult cu Samsung Galaxy Note 8? Presupunem ca ramane de vazut dar, intre timp, designerul M. Belaal Auckburaully a batut palma cu canalul de YouTube DBS Designing pentru a proiecta o imagine concept uluitoare despre cum cred si spera ei ca va arata Galaxy Note 8.

CITESTE SI:  Cat a crescut industria de streaming de muzica fata de anul trecut

Dupa cum poti vedea din imagine si din clipul video, Samsung Galaxy Note 8 se inspira din designul lui Galaxy S8 si il duce chiar mai departe, desi in mod interesant telefonul este imaginat cu un ecran mai plat, spre deosebire de ecranul mai curbat al lui Note 7, desi nu este neaparat un lucru rau.

De asemenea, designerul isi imagineaza ca telefonul va avea o camera duala in partea din spate, versus Galaxy S8 despre care s-a spus ca va veni cu caracteristica dar nu a venit cu ea.

CITESTE SI:  Politicienii americani nu pot bloca oamenii pe social media, potrivit deciziei unui judecator

De asemenea, se pare ca exista un mic buton/zona sub camera despre care nu suntem siguri daca este un senzor de amprente, desi speram ca Samsung il va integra in displayul lui Samsung Galaxy Note 8.

In orice caz, acesta este in principal un concept si nu indica modul cum ar putea arata smartphone-ul, dar nu am fi surprinsi daca imaginea concept ar arata exact ca adevaratul Samsung Galaxy Note 8. Ce credeti voi despre asta? Ai cumpara acest smartphone Galaxy Note 8?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *