fbpx

VIDEO: Noul parc tematic Super Nintendo World va primi o cursa Mario Kart

Noul parc tematic Super Nintendo World va primi o cursa Mario Kart

Pentru a sarbatori inceputul constructiei parcului tematic Super Nintendo World, Universal Studios Japan a lansat primul trailer al lor pentru viitoarea atractie a parcului. Mai mult, s-a confirmat ca o cursa Mario Kart va fi atractia principala, ceea ce n-ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni.

Daca mai ai nevoie de un motiv pentru a vizita Japonia, ce zici despre Super Nintendo World? Poate ca ai auzit sau poate ca nu ai auzit recent ca Nintendo si Universal s-au inteles sa colaboreze pentru Super Nintendo World care se va deschide in Universal Studios in Japonia, iar acum se pare ca mai multe detalii despre asta au iesit la iveala, cum ar fi faptul ca vor exista intreceri Mario Kart.

CITESTE SI:  Ce preturi are masina hibrida Toyota RAV4 Prime

Avand in vedere ca printre atractiile parcurilor tematice se numara de obicei cursele, o cursa Mario Kart in parcul tematic Super Nintendo World nu prea este o surpriza. De fapt, ar trebui sa fim surprinsi daca n-ar exista una, dar din fericire exista.

CITESTE SI:  Armata Electronica Siriana a atacat site-ul armatei americane

Din pacate, in acest moment nu se stiu multe despre aceasta cursa Mario Kart, dar potrivit Engadget, o depunere anterioara de brevet a oferit un indiciu cu privire la ce ar trebui sa ne asteptam.

Daca brevetul reflecta ceva similar cu cursa actuala, aceasta ar putea fi o cursa care merge pe sine. Suna de parca aceasta ar putea fi o cursa Mario Kart de doua persoane in care o persoana va controla drift-ul (deriva) cartului, in timp ce cealalta se va concentra pe folosirea puterilor pentru a-si oferi un impuls de viteza sau pentru a pune piedici rivalilor.

CITESTE SI:  Huawei a vandut un numar surprinzator de smartphone-uri P20 pana acum

Din pacate, parcul Super Nintendo World se afla inca departe de deschiderea sa, avand in vedere ca planul este de a se deschide inainte de Olimpiada de la Tokio din 2020, ceea ce inseamna ca inca mai sunt cativa ani pana atunci. Intre timp, poti urmari trailerul pentru Super Nintendo World in clipul video de mai jos.