VIDEO: Noul laptop MacBook Air al Apple poate ceva ce poate si MacBook Pro

Noul laptop MacBook Air al Apple poate ceva ce poate si MacBook Pro

Noul laptop MacBook Air Retina al Apple va fi oficial disponibil pentru clienti maine. Inaintea lansarii, au aparut mai multe recenzii ale noului dispozitiv pe YouTube.

Laptopurile MacBook Pro ale Apple sunt de obicei vazute ca fiind dispozitive pe care clientii ar trebui sa le cumpere daca vor un dispozitiv puternic care poate fi folosit pentru manevrarea intensiva a fisierelor video 4K.

Asta se datoreaza procesorului puternic si, in unele configuratii, a placii grafice. Cu toate acestea – dupa cum se pare – si noul laptop Apple MacBook Air pare se descurce bine la manevrarea fisierelor video 4K.

CITESTE SI:  De ce Apple are ideea incarcarii wireless in ambele sensuri

Intr-un clip video recent incarcat pe YouTube de Kraig Adams, vedem ca acesta efectueaza un review timpuriu al laptopului in care a constatat ca acesta era mai mult decat capabil sa se descurce cu fisierele video 4K.

In clipul video, Kraig Adams avea un Apple MacBook Air care a fost configurat cu 8GB de RAM si cu un SSD de 128GB, dar a optat pentru utilizarea unui hard disk extern de 1TB de la SanDisk pentru a lucra.

CITESTE SI:  Facebook vrea lanseze un dispozitiv de "teleportare" pana in anul 2025

Potrivit lui Kraig Adams, acesta a descoperit ca Apple MacBook Air este suficient de puternic pentru a manevra fisierele 4K, desi pare ca la export Apple MacBook Air s-a poticnit un pic.

Se pare ca laptopului i-a luat aproximativ 10 minute pentru a exporta un vlog 4K de 15 minute, fata de laptopul Pro caruia i-a luat aproximativ 7 minute.

Este adevarat ca diferenta de 3 minute nu este prea mare, dar daca ai mai multe clipuri video 4K pe care trebuie sa le exporti intr-o zi, diferenta de timp creste.

CITESTE SI:  O demontare a boxei smart HomePod arata ca este aproape imposibil de reparat

Cu toate acestea, daca nu vezi rostul sa platesti pentru Pro de 15 inci aproape de doua ori pretul lui Air si vrei doar un laptop care e capabil sa manevreze fisiere video 4K in timp ce te afli in miscare, atunci poate ca MacBook Air al Apple merita atentia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *