VIDEO: Noul laptop MacBook Air al Apple poate ceva ce poate si MacBook Pro

Noul laptop MacBook Air al Apple poate ceva ce poate si MacBook Pro

Noul laptop MacBook Air Retina al Apple va fi oficial disponibil pentru clienti maine. Inaintea lansarii, au aparut mai multe recenzii ale noului dispozitiv pe YouTube.

Laptopurile MacBook Pro ale Apple sunt de obicei vazute ca fiind dispozitive pe care clientii ar trebui sa le cumpere daca vor un dispozitiv puternic care poate fi folosit pentru manevrarea intensiva a fisierelor video 4K.

Asta se datoreaza procesorului puternic si, in unele configuratii, a placii grafice. Cu toate acestea – dupa cum se pare – si noul laptop Apple MacBook Air pare se descurce bine la manevrarea fisierelor video 4K.

CITESTE SI:  Cum ne ajuta Google sa primim raspunsuri la intrebarile despre celebritati

Intr-un clip video recent incarcat pe YouTube de Kraig Adams, vedem ca acesta efectueaza un review timpuriu al laptopului in care a constatat ca acesta era mai mult decat capabil sa se descurce cu fisierele video 4K.

In clipul video, Kraig Adams avea un Apple MacBook Air care a fost configurat cu 8GB de RAM si cu un SSD de 128GB, dar a optat pentru utilizarea unui hard disk extern de 1TB de la SanDisk pentru a lucra.

Potrivit lui Kraig Adams, acesta a descoperit ca Apple MacBook Air este suficient de puternic pentru a manevra fisierele 4K, desi pare ca la export Apple MacBook Air s-a poticnit un pic.

CITESTE SI:  Ce pret are noua camera Instax cu imprimare instanta a Fujifilm

Se pare ca laptopului i-a luat aproximativ 10 minute pentru a exporta un vlog 4K de 15 minute, fata de laptopul Pro caruia i-a luat aproximativ 7 minute.

Este adevarat ca diferenta de 3 minute nu este prea mare, dar daca ai mai multe clipuri video 4K pe care trebuie sa le exporti intr-o zi, diferenta de timp creste.

Cu toate acestea, daca nu vezi rostul sa platesti pentru Pro de 15 inci aproape de doua ori pretul lui Air si vrei doar un laptop care e capabil sa manevreze fisiere video 4K in timp ce te afli in miscare, atunci poate ca MacBook Air al Apple merita atentia ta.

CITESTE SI:  Primul smartphone Android Go al Samsung s-ar putea lansa in curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *