fbpx
Niste oameni si-au gaurit telefoanele iPhone 7 pentru un jack ascuns pentru casti din cauza unei farse

VIDEO: Niste oameni si-au gaurit telefoanele iPhone 7 pentru un jack ascuns pentru casti din cauza unei farse

Apple a avut un salt mare cu iPhone 7 prin inlaturarea jack-ului pentru casti de 3,5mm care a fost prezent pe acest dispozitiv inca de la primul telefon Apple care a fost lansat in 2007.

iPhone 7 vine cu o noua pereche de casti care integreaza un conector Lightning care se conecteaza la singurul port disponibil al telefonului.

Apple a inlaturat complet jack-ul pentru casti de 3,5mm din telefonul iPhone 7, dar unii cred ca a fost pur si simplu ascuns si ca poate fi accesat prin gaurirea lui iPhone 7. Un clip video cu o farsa i-a facut pe multi oameni sa-si gaureasca noile telefoane Apple.

CITESTE SI:  DxOMark spune ca Galaxy S7 Edge are cea mai buna camera

Clipul video indica faptul ca utilizatorii pot accesa jack-ul pentru casti standard de 3,5mm prin simpla gaurire a partii de jos a noului lor telefon.

Clipul video a fost urmarit de peste 10 milioane de ori si a devenit viral pe internet. Acesta prezinta un barbat care gaureste partea de jos a unui iPhone 7 si care sustine ca acest lucru dezvaluie un jack ascuns pentru casti de 3,5mm.

CITESTE SI:  Acest iPhone a fost cel mai bine vandut in Statele Unite in primul trimestru

Clipul video arata ca iPhone 7 reda muzica dupa ce a fost gaurit, dar sunetul vine de la difuzoare si nu de la castile albe care au fost conectate in gaura care a fost facuta, pentru ca nu e nimic acolo.

TechRax, un Youtuber din California, este cel mai bine cunoscut pentru experimentele revoltatoare asupra telefoanelor pentru a vedea daca acestea supravietuiesc.

Acesta a creat acest clip video, iar de atunci a primit mesaje de la oameni care sustin ca au efectuat aceasta procedura cu iPhone 7 pentru un jack pentru casti numai pentru a afla ca au fost pacaliti.

CITESTE SI:  Ce smartphone ar putea detecta daca ai avut un accident auto

Acum acestia au o gaura in noul lor telefon iPhone 7. Avand in vedere ca si-au gaurit telefoanele in mod voit, nu pot cere banii inapoi de la Apple. Dupa cum spunea Abraham Lincoln odata: “Nu crede tot ce citesti pe internet”.