fbpx

VIDEO: Niste magneti puternici distrug un Apple Watch de 10 000 de dolari

Niste magneti puternici distrug un Apple Watch de 10 000 de dolari

Unii utilizatori au fost stupefiati cand au auzit de pretul de 10 000 dolari a Apple Watch atunci cand acesta a fost anuntat. Dar exista oare suficient de multi utilizatori nemultumiti care ar vrea sa vada cum capodopera companiei Apple este distrusa de niste magneti foarte puternici care totalizeaza o forta masiva de 292 de kilograme?

Cu siguranta Youtuber-ul TechRax asa crede, pentru ca recent acesta a aruncat 10 000 de dolari pe fereastra doar pentru a face un experiment cu magneti pentru a-l distruge. Acuma serios, cum isi castiga acesta banii?

CITESTE SI:  VIDEO: Camioneta electrica Tesla Cybertruck versus Ford F-150. Care e mai capabila

Multi oameni urmaresc pe Youtube clipuri video despre gadgeturi noi, unele dintre cele mai populare fiind unboxing-urile si review-urile.

De asemenea, mai exista un anumit tip de clipuri video care sunt destul de populare printre cei care urmaresc clipuri video pe Youtube, si anume clipurile video in care acele dispozitive sunt supuse la tot felul de torturi doar pentru a vedea cat de bine se descurca.

Asta este ceea ce vei vedea in clipul video de mai jos. Un Apple Watch din aur masiv este distrus de doi magneti foarte puternici. Dupa cum multi dintre voi probabil stiti, Apple Watch din aur masiv costa aproape 10 000 de dolari si nu este tocmai un produs pe care si-l poate permite oricine.

CITESTE SI:  De ce YouTube ti-ar putea inchide canalul, spun surse

Mai mult, este foarte improbabil ca vei cheltui 10 000 de dolari doar pentru ca mai apoi sa vezi ce se intampla cand Apple Watch de 10.000 de dolari din aur este asezat langa niste magneti foarte puternici.

Cu toate acestea, costul lui Apple Watch nu l-a oprit pe TechRax, un utilizator de Youtube care si-a creat reputatia de distrugator de gadgeturi scumpe doar pentru a avea mai multe vizualizari pe Youtube.

CITESTE SI:  Cum reuseste un biciclist sa raporteze sofatul nechibzuit autoritatilor

Se pare ca a reusit. Ceea ce a facut TechRax a fost sa ia un Apple Watch care, cum am mentionat anterior, costa o mica avere si sa-l puna in calea a doi magneti foarte puternici. Rezultatul il puteti ghici si singuri, dar merita sa vezi aceasta trasnaie cu Apple Watch de 10.000 de dolari in clipul video de mai jos.