fbpx

VIDEO: Muzicianul Moby spune ca a ajutat la inventarea iPhone-ului

Muzicianul Moby spune ca a ajutat la inventarea iPhone-ului

Dupa ce muzicianul Moby s-a imbogatit, a cumparat un castel in Los Angeles si s-a mutat in acesta. Moby a fost intotdeauna un pioner, de la muzica lui futurista pana la veganismul sau pe termen lung. Dar dezvaluirile recente indica faptul ca a schimbat lumea mai mult decat credeam. Muzicianul spune ca ajutat la inventarea iPhone-ului.

Cand vine vorba despre a crea ceva, oamenii sunt de obicei inspirati de ceva, cum ar fi o carte, un film, ceva ce a spus cineva, ceva din natura si asa mai departe.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e trailerul uimitor al filmului lui Quentin Tarantino - "Once Upon A Time In Hollywood"

Cu toate acestea, ar putea fi posibil ca, atunci cand iPhone-ul a fost inventat, muzicianul Moby sa fi dat o mana de ajutor la crearea acestuia? Asta pare el sa creada, deoarece intr-un interviu pentru The Guardian, el spune ca este de parere ca a ajutat la inventarea iPhone-ului.

Se pare ca totul a rezultat din lansarea iTunes, muzicianul Moby zicand ca a spus unui director Apple ca au nevoie de un fel de MP3 player proprietar. Se pare ca nu au fost dornici sa puna in practica aceasta idee la inceput, dar cativa ani mai tarziu, muzicianul Moby a primit iPod-ul si i s-a spus ca Steve Jobs a vrut sa-l aiba.

CITESTE SI:  Cineva incearca sa construiasca o carcasa de iPhone 7 cu un jack pentru casti

Apoi a spus: “‘Stiti ca la un moment dat acesta va avea o camera foto si un telefon atasat de acesta?’ Si au ras de mine si mi-au spus ca asa ceva nu se poate intampla niciodata”.

Daca aceasta poveste a muzicianului Moby despre iPhone este adevarata sau o exagerare a evenimentului real, nu se stie, dar chiar si muzicianul Moby recunoaste asta, avand in vedere ca a spus ca a ezitat pana acum sa vorbeasca despre asta pentru ca suna ca o aiureala si o lauda de sine pentru inventarea iPhone-ului.

CITESTE SI:  Cat de repede se deterioreaza Apple Card in posesia unora

Cu toate acestea, nu ne-ar surprinde daca inventarea iPhone-ului a fost inspirata de diferiti factori externi si, oricum, povestea muzicianului Moby despre inventarea iPhone-ului pare a fi poveste interesanta.