fbpx

VIDEO: Modul Plaid al Tesla Roadster a fost demonstrat intr-un clip video

Modul Plaid al Tesla Roadster a fost demonstrat intr-un clip video

Este greu sa-ti dai seama cat de rapid accelereaza o masina intr-un clip video filmat cu telefonul mobil, dar Roadster-ul lui Tesla pare incredibil de rapid, chiar si la rezolutie redusa.

Doar cativa dintre participanti au fost plimbati cu Roadster la evenimentul pentru dezvaluirea camionului electric Semi, de joi seara. Clipuri video cu testul de accelerare apar incet si arata incredibil. Masina Roadster este foarte impresionanta.

Tesla a prezentat recent noul lor Roadster despre care compania spune ca este cea mai rapida masina de productie in serie din lume. Se spune ca Roadster va putea ajunge la 100 de kilometri la ora in mai putin de doua secunde.

CITESTE SI:  Ce nemultumire legata de aplicatiile din iOS 13.2 au unii

De fapt, acest lucru nu este o surpriza, avand in vedere ca CEO-ul Tesla, Elon Musk, a promovat acum cativa ani functia care este denumita “modul Plaid”. Din pacate, pretul masinii Tesla Roadster de 200.000 de dolari inseamna ca aceasta este putin accesibila pentru majoritatea oamenilor, ceea ce inseamna ca oamenii nu vor ajunge niciodata sa experimenteze acest mod “Plaid”, dar vestea buna este ca cei de la DragTimes au realizat un clip video in care demonstreaza modul Plaid, multumita companiei Tesla, permitand catorva participanti de la evenimentul sau sa participe la test.

CITESTE SI:  Apple sta pe o gramada de bani cash de 250 de miliarde de dolari

Trebuie remarcat faptul ca Tesla are deja un mod “Ludicrous” pentru masini care le permite sa circule destul de rapid, dar se pare ca modul Plaid este “nivelul urmator”.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce aceasta poate fi masina electrica a viitorului, de la Lexus

Desi nu suntem siguri daca reuseste intr-adevar sa ajunga la 100 de kilometri la ora in 1,9 secunde cu modul Plaid, este evident privind fetele lor ca masina este destul de rapida! Pe de alta parte, Tesla a anuntat anterior un mod “chill” care permite o accelerare mai blanda pentru masina Roadster pentru cei care nu vad care este rostul vitezei.