VIDEO: Microsoft a confirmat pretul si specificatiile pentru noul Surface Pro

Microsoft a confirmat pretul si specificatiile pentru noul Surface Pro

Am auzit de ceva vreme ca Microsoft intentioneaza sa lanseze un nou dispozitiv Surface in viitorul apropiat, chiar daca nu este vorba despre Microsoft Surface Pro 5. La evenimentul companiei din Shanghai de acum doua zile, Microsoft a anuntat oficial noul Surface Pro.

Microsoft a confirmat pretul si specificatiile acestui nou produs. Surface Pro arata si se simte similar cu anterioarele dispozitive, dar acesta a fost practic reproiectat complet din interior in exterior.

Exista peste 800 de noi parti personalizate care ocupa pana in 99% din spatiul din interiorul dispozitivului, astfel incat sa fie subtire si usor, dar si puternic. Acesta este cel mai usor Surface Pro pe care Microsoft l-a creat vreodata, avand o greutate de doar 771 de grame si avand o grosime de doar 8,5mm.

CITESTE SI:  Si motorul de cautare Bing va favoriza site-urile mobile-friendly

Acesta poate fi configurat cu pana intr-un procesor Intel Core i7 de a saptea generatie, in timp ce promite o autonomie a bateriei de 13,5 ore. Balamaua are o raza de deschidere de 165 de grade care le permite utilizatorilor sa se cufunde in “Studio Mode”.

CITESTE SI:  Vanzarile de tablete incep sa se scufunde

Acest lucru este inspirat din Surface Studio al Microsoft si dispozitivul este perfect pentru desenat, scris si creat schite in miscare. Noul Surface Pro are un Display PixelSense de 12,3 inch cu o rezolutie inalta.

Displayul are o densitate a pixelilor de 267ppi si un raport de aspect de 3:2. Culorile sunt imbunatatite de PixelSense Accelerator. Dispozitivul Microsoft are chiar suport pentru pentru LTE Advanced.

Este compatibil cu noul stylus Surface Pen si cu Surface Dial, astfel incat utilizatorii pot alege dintr-o varietate de experiente de intrare care se potrivesc cerintelor lor.

CITESTE SI:  Smartphone-urile de varf pentru 2016 ale Samsung si LG ar putea integra tehnologii de scanare de retina, potrivit unor zvonuri

Microsoft a lansat, de asemenea, noi tastaturi Signature Type Cover pentru Surface Pro. Acestea vor fi oferite in culorile Platinum, Burgundy si Cobalt Blue. Noul dispozitiv Surface Pro si tastaturile Signature Type Cover pot fi precomandate si vor fi livrate in lume incepand cu 15 iunie. Noul stylus Surface Pen va fi disponibil in cateva saptamani. Preturile pentru Surface Pro incep de la 799 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *