fbpx
Masina fara sofer a Google este implicata in cel mai serios accident de pana acum

VIDEO: Masina fara sofer a Google este implicata in cel mai serios accident de pana acum

Google a confirmat ca una dintre masinile fara sofer ale companiei a fost implicata intr-un accident vineri dupa-amiaza in Mountain View, Statele Unite.

Accidentul a avut loc in jurul orei 1:30pm, iar politia a spus ca nu au existat raniti. Politia a spus ca a existat o persoana in interiorul masinii fara sofer la momentul accidentului.

De-a lungul timpului, inca de cand Google a inceput testarea masinilor fara sofer pe sosele, au existat numeroase accidente.

CITESTE SI:  De ce Snapchat nu-l mai promoveaza pe Donald Trump

Inainte sa spui ca tehnologia nu este inca gata, lucru care ar putea fi adevarat, cam toate accidentele in care a fost implicata masina fara sofer a Google au fost din vina conducatorilor neglijenti si nu a tehnologiei in sine.

Pana acum, accidentele nu au fost deosebit de serioase, cel putin pana acum. Dupa cum poti vedea in clipul video de mai jos de CBS Francisco, masina fara sofer a Google a fost sifonata destul de rau pe partea pasagerului.

CITESTE SI:  Cum iti afecteaza dependenta de smartphone corpul. Simptomele fiziologice

Potrivit 9to5Google care a vorbit cu martorii, practic o duba a intrat in partea laterala a autoturismului.

“Am vazut partea din urma a impactului si pe angajatii Google socati care stateau prin preajma si care asteptau apoi camionul lor de tractare. Trebuia sa fiu pe drumul meu”.

Martorul adauga, “Din ceea ce am putut vedea, a fost in intregime vina dubei”. Din fericire, se pare ca nimeni nu a fost ranit, iar in clipul video se poate vedea ca airbagurile din masina fara sofer s-au declansat cu succes.

CITESTE SI:  Twitter este implicata intr-o batalie interna in ceea ce priveste vanzarea

Google nu a suflat o vorba cu privire la accident, dar exista sanse sa nu auzim nimic pana la urmatorul raport al masinii fara sofer care va fi publicat la sfarsitul lunii.

https://youtu.be/I8hdjRogL-0