VIDEO: Lyft si Aira ii ajuta pe cei cu deficiente de vedere

Lyft si Aira ii ajuta pe cei cu deficiente de vedere

Lyft lucreaza cu comunitatea de asistenta Aira pentru a facilita calatoria pentru persoanele cu deficiente de vedere. Acest lucru presupune ochelari smart si implementarea realitatii augmentate pentru tabloul de bord al soferului care vor furniza informatii esentiale despre calatorie.

La inceputul acestui an, Lyft a introdus o noua caracteristica de accesibilitate pentru cei cu deficiente de auz, dar nici cei care au deficiente de vedere nu trebuie sa ingrijoreze, pentru ca Lyft are ceva si pentru ei.

CITESTE SI:  Lyft si Waymo lucreaza impreuna la masini fara sofer

Compania a anuntat un parteneriat cu Aira, colaborare care va contribui la imbunatatirea accesibilitatii pentru persoanele cu deficiente de vedere. Cei care nu stiu cu ce se ocupa Aira trebuie sa stie ca acesta este un serviciu de asistenta cu agenti instruiti in viata reala care se bazeaza pe realitate virtuala/augmentata pentru a-i ajuta pe cei cu deficiente de vedere.

Potrivit Lyft, “Pasagerii cu deficiente de vedere pot folosi acum Lyft cu ajutorul Aira, folosindu-se de ochelari smart si un tablou de bord pentru realitate augmentata pentru a primi informatii esentiale despre calatorie”.

CITESTE SI:  China va permite testarea masinilor fara sofer pe drumurile sale publice

Aira adauga, “La cerere, agentii Aira pot initia plimbari cu Lyft si pot transmite informatii importante despre calatorie, inclusiv locatia locurilor de preluare, timpul estimat de preluare si tariful estimat. De asemenea, acestia pot sa impartaseasca numele soferului si informatii despre autovehicul pentru a indentifica calatoria, apoi pentru a urmari calatoria, a asigura locatia de abandonare si, in final, dupa cum este necesar, se pot oferi informatii de navigare utilizatoriilor pe masura ce se deplaseaza ultimii 15 metri spre destinatia lor”.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce realizare majora a fost in stare o masina autonoma

Lyft a anuntat de asemenea o promotie speciala pentru clientii companiei cu care colaboreaza, iar daca acestia folosesc codul promotional “AIRA”, cei cu deficiente de vedere pot obtine o reducere de 5 dolari pentru doua calatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *